Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022

Μαφία Κορυδαλλού: Διερευνάται ο ρόλος έξι ακόμη δικηγόρων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαφία Κορυδαλλού: Διερευνάται ο ρόλος έξι ακόμη δικηγόρων

Τα ονόματα 6 δικηγόρων, εκτός των δύο που προφυλακίστηκαν, αναφέρονται στη δικογραφία για τη μαφία των φυλακών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, αξιολογεί βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί (μαρτυρικές καταθέσεις, συνομιλίες κ.α.) τον ρόλο ενός εκάστου. Ποιοι δηλαδή εξ αυτών θα κληθούν ως μάρτυρες και ποιοι με την ιδιότητα του κατηγορούμενου.

Για δύο από αυτούς πάντως, όπως καταθέτει ο Αντώνης Αραβαντινός, ο δολοφονημένος ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, του είχε πει ότι αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον πελάτη του Άρη Φλώρο. Και  πως ο κίνδυνος που διατρέχει από συγκρατούμενούς του είναι μικρότερος…

Όπως λέει ο κ. Αραβαντινός, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί ο γνωστός ποινικολόγος τον Οκτώβριο του 2017, είχε πάει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να δει κατά το επισκεπτήριο τον Άρη Φλώρο. Ο επιχειρηματίας αντί να κάτσει αντικριστά με τον δικηγόρο πήγε δίπλα του. Επειδή αυτό δεν επιτρέπεται, του έγινε  παρατήρηση και τελικά ο Φλώρος πήγε απέναντι. Όταν τελείωσε το επισκεπτήριο, ο Ζαφειρόπουλος πήγε στο γραφείο του Α.Αραβαντινού και του είπε: «Αντώνη, μην τον παρεξηγείς, φοβάται, ξέρει ότι κάνεις ό,τι καλύτερο εδώ και συνέχισε να τον προσέχεις. Αν και εγώ του έχω πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει δεν είναι εδώ, αλλά είναι δύο συνάδελφοί μου». Και του είπε τα ονόματα τα οποία όπως λέει συγκράτησε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ