Πατέρας Παύλου Φύσσα: «Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή»

Το αίμα του παιδιού του, του Παύλου του, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την Χρυσή Αυγή και αφύπνισε μια ολόκληρη χώρα.  Ο Παναγιώτης Φύσσας, δε μιλά συχνά. Χθες όμως έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στον ANT1. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή». «Είναι δίκαιο. Αφαίρεσες ζωή; Θα σου αφαιρέσω τη […]

NEWSROOM
Πατέρας Παύλου Φύσσα: «Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή»

Το αίμα του παιδιού του, του Παύλου του, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την Χρυσή Αυγή και αφύπνισε μια ολόκληρη χώρα.  Ο Παναγιώτης Φύσσας, δε μιλά συχνά. Χθες όμως έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στον ANT1.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή». «Είναι δίκαιο. Αφαίρεσες ζωή; Θα σου αφαιρέσω τη ζωή».

«Προσωπικά θέλω την εσχάτη των ποινών, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Όμως ας περιμένουμε. Η Δημοκρατία έχει κερδίσει», ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις της η Μάγδα Φύσσα. «Δεν ξέρω εάν δικαιώθηκε η ψυχή του γιου μου με τον τρόπο που έφυγε. Ξέρω ότι δικαιώθηκε η κοινωνία. Εν μέρει δικαιωθήκαμε και εμείς αλλά και εκείνοι που κόπιασαν», είπε ακόμη.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο Αθηνών- από τις 11:00- με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει η ίδια διαδικασία- πρόταση της εισαγγελέως και αγορεύσεις- για τις ποινές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ