Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 41χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας που πήγαν στο χωρίο Λιβάδι της Ελασσόνας, στη Λάρισα, για να τη συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 41χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 41χρονη μητέρα, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη από τον πρώην σύντροφό της, μέσα στο καφέ – ουζερί που διατηρούσε στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας που πήγαν στο χωρίο Λιβάδι της Ελασσόνας, στη Λάρισα, για να τη συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Στην εξόδιο ακολουθία που ξεκίνησε στις 3:30, κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Μάλιστα, τη στιγμή που βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η επίθεση έλαβε χώρα σε καφέ-ουζερί που βρίσκεται επί της οδού Παπάφη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

H γυναίκα, 41 ετών διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με δράστη τον 42χρονο πρώην σύντροφό της, που στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με συνέπεια να καταλήξει στα τραύματά του.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν πως ένας άνδρας, κρατώντας όπλο, άνοιξε πυρ εναντίον γυναίκας και στη συνέχεια το έστρεψε προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε. Από τα σκάγια φαίνεται να τραυματίστηκε ελαφρά και η ανήλικη κόρη της γυναίκας.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η δικηγόρος και φίλη της 41χρονης

Η δικηγόρος και φίλη της Δήμητρα Τσιλίδου μιλά για το μαρτύριο που ζούσε η γυναίκα μέσα στη σχέση της.

Ανέφερε, επίσης, πως η ταλαιπωρία της είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια, ενώ πρόσφατα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του 47χρονου.

Η κ.Τσιλίδου, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», πέρασε από το καφενείο της 41χρονης λίγο μετά το φονικό.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ