Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΚΚΕ: Τίμησαν το Πολυτεχνείο με γιγαντιαίο πανό – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο

Αμέσως μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε το ΚΚΕ Ηρακλείου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους συμμετέχοντες.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΚΚΕ: Τίμησαν το Πολυτεχνείο με γιγαντιαίο πανό – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο

Αστυνομικοί επενέβησαν λίγο μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Ελευθερίας, από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Ειδικότερα, αφότου ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΚΚΕ Ηρακλείου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο, καθώς οι άνθρωποι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ είχαν και τα σχετικά έγγραφα ή SMS.

Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, με ένα γιγαντιαίο πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα ενετικά τείχη τιμήθηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, διαδίδουν από νωρίς σήμερα το πρωί 17 Νοέμβρη, πλατιά στους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης του Ηρακλείου το μήνυμα του Πολυτεχνείου και τα συνθήματα του.

Η πολύμορφη δραστηριότητα ξεκίνησε από τη ξημερώματα με μαζική εξόρμηση του Κόμματος και της ΚΝΕ στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου μοιράζοντας την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ για τα 47 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ