Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Κολωνός: “Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου” είπε η 12χρονη μετά τη δικαστική απόφαση

«Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει εισαγγελέας για να τιμωρεί ανθρώπους σαν εκείνους που την κακοποίησαν», δήλωσε η αδερφή της - «Ξεσκέπασε ένα βρώμικο κύκλωμα και βρέθηκε στη φυλακή», είπε για τη μητέρα της 12χρονης ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κολωνός: “Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου” είπε η 12χρονη μετά τη δικαστική απόφαση (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ήρθε η δικαίωση για την 12χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος της ένιωσε δικαίωση, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο και αθώα τη μητέρα της όπως έγραψε το dikastiko.gr.

«Tο κορίτσι βρισκόταν στο σχολείο του όταν ανακοινώθηκε η απόφαση. Ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και είναι πολύ χαρούμενη, καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε αυτό που φώναζε τόσο καιρό, ότι δηλαδή η μητέρα της ήταν αθώα».

Στη συνέχει η Ασπασία Ταραχοπούλου δήλωσε στο star, «Ο μόνος θεσμός στον οποίο είμαστε όλοι ίσοι, είναι η δικαιοσύνη. Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Το παιδί έχει μάθει την απόφαση και είναι πολύ χαρούμενη» και συμπλήρωσε «η απόφαση θα δώσε ώθηση και σε αλλά παιδιά που περνάνε παρόμοια πράγματα να το καταγγείλουν».

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν τα λόγια της 12χρονης στην αδερφή της.

Η 17χρονη κοπέλα μιλώντας στο Star, μετέφερε την πρώτη αντίδραση της αδερφής της, που είπε πως «σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» και δήλωσε ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει εισαγγελέας για να τιμωρεί ανθρώπους σαν εκείνους που την κακοποίησαν.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης μίλησε επίσης στο star, κάνοντας λόγο για πανηγυρική αθώωση, «Η μητέρα έκανε καταγγελία, ξεσκέπασε ένα βρώμικο κύκλωμα και βρέθηκε στη φυλακή. Έχουμε μια εισαγγελική πρόταση που σχολίασα χωρίς να φοβάμαι κάτι, σας είπα όμως ότι η απόφαση θα είναι διαφορετική. Έλεγα πως η μητέρα είναι αθώα. Είναι πανηγυρική η αθώωσή της».

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δικαίωση για την 12χρονη: Πανηγυρισμοί μετά την απόφαση

Η επιτροπή αλληλεγγύης στη 12χρονη αλλά και άλλοι φορείς και οργανώσεις που συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, όπως και οι συνήγοροι της 12χρονης και της μητέρας της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ