Τετάρτη 01 Μαϊου 2024

Νέα Δημοκρατία για Κασσελάκη: “Μάθαμε ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να μην απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας”

"Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία για Κασσελάκη: “Μάθαμε ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να μην απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας” (EURONIKISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη,  το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου. 

Ο Νίκος Ρωμανός είπε ότι το οικονομικό του πρόγραμμα φανερώνει άγνοια ενώ τον κατηγόρησε ότι δεν απαντάει για ζητήματα διαφάνειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Μπορεί να ΜΗΝ απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη.
Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη την κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη.
Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0!»

Τι είχε αναφερθεί στη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε φανεί κατηγορηματικός αναφορικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό. «Έχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου», είπε, αναφερόμενος στην εταιρία με τα αστακοκάραβα, TM Lobstering LLC.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσω εξηγήσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ»

Ενώ μίλησε για χρηστή διαχείριση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν Κυβέρνηση, «Υπήρχαν δύο μνημόνια το 2010-2015. Πόσα χρήματα άφησαν στα ταμεία της χώρας; Μηδέν. Τρίτο μνημόνιο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -βεβαίως επίπονα- πόσα άφησε στα ταμεία της χώρας; 37 δισ. Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ