Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τροχαίο στην Παραλιακή: Νεκρός οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με 7 αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ

Από την σφοδρή σύγκρουση ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα, καταλήγοντας πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροχαίο στην Παραλιακή: Νεκρός οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με 7 αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ notia.gr

Ένας 57χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα, στην παραλιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, το τροχαίο έγινε στο ύψος του Αλίμου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Koνδύλη, όταν η μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Πειραιά, κάνοντας προσπέραση, χτύπησε σε ένα καθρέπτη και κατέληξε πάνω σε ένα βανάκι, αφού πρώτα είχε τρακάρει με τουλάχιστον επτά οχήματα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω της κίνησης.

Τροχαίο στην Παραλιακή: Ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα

Ο οδηγός που φορούσε κράνος σκοτώθηκε επιτόπου. Από την σφοδρή σύγκρουση ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα, καταλήγοντας πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Τροχαίο στην Παραλιακή

notia.gr

Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιώργος Μακαριγάκης, οποίος σε συνεργασία με τον διοικητή Τροχαίας Καλλιθέας, Βαγγέλη Αρβάλη, κατηύθυνε τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου, για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Τι κάνουμε σε ένα τροχαία ατύχημα:

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ