Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020

Στο Δομοκό το “διευθυντήριο”, Μαλανδρίνο ο Ρουπακιάς, στα Τρίκαλα οι υπόλοιποι καταδικασθέντες της Χ.Α (Βίντεο- Φωτό)

Η πλειονότητα των κρατουμένων θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις φυλακές Τρικάλων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο Δομοκό το “διευθυντήριο”, Μαλανδρίνο ο Ρουπακιάς, στα Τρίκαλα οι υπόλοιποι καταδικασθέντες της Χ.Α (Βίντεο- Φωτό)

Συνολικά, 27 από τους καταδικασθέντες μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μιχαλολιάκος και όλη η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής μεταφέρονται στις φυλακές Δομοκού. Εξαίρεση αποτελεί ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος μαζί με Ρουπακιά, Άγγο και Καζαντζόγλου θα πάνε στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Επίσης, η Βενετία Πόπορη θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα και όλοι οι υπόλοιποι καταδικασθέντες στις φυλακές Τρικάλων. Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και στις τρεις φυλακές έχουν διαμορφωθεί χώροι στους οποίους θα διαμείνουν αρχικά οι καταδικασθέντες σε καραντίνα 14 ημερών λόγω κορονοϊού. Θα υποβληθούν σε τεστ για τον ιό και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στα κελιά τους, όπου θα διαμένουν ανά δύο. Στη διάρκεια της παραμονής τους στα σωφρονιστικά καταστήματα δεν θα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, αλλά και με άλλους κρατούμενους.

Η μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου

Κατά την μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου, η κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου ήταν επίσης εκεί χειροκροτώντας τον πατέρα της, ενώ φώναζε και: «μόνο υπηρηφάνεια» δημιουργώντας μικροένταση.

 

Η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη

Η μεταγωγή του Γιώργου Ρουπακιά στις φυλακές

 

 

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ