Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Τροπολογία: Παράταση ρύθμισης 120 δόσεων και εξόφλησης ασφαλιστικών οφειλών για τους δικηγόρους

Η κίνηση του υπουργού Εργασίας ήρθε μετά από παρέμβαση του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Δημ. Βερβεσού κατά την ακρόαση των φορέων ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για τα «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροπολογία: Παράταση ρύθμισης 120 δόσεων και εξόφλησης ασφαλιστικών οφειλών για τους  δικηγόρους

Τροπολογία με την οποία παρατείνεται η διαδικασία ρύθμισης των 120 δόσεων ως τις 30 Απριλίου και εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών σε πέντε άτοκες δόσεις με έναρξη στις 31 Μαρτίου, κατατέθηκε στη Βουλή.

Η κίνηση του υπουργού Εργασίας ήρθε μετά από παρέμβαση του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Δημ. Βερβεσού κατά την ακρόαση των φορέων ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εργασίας «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων».

Η τροπολογία προβλέπει:

Α) Παράταση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ρύθμισης έως 120 δόσεων ν.4611/2019 έως 30.4.2021 (ΦΩΤΟ 1 )

Β) Η εξόφληση των χρεωστικών εκκαθαρίσεων e-ΕΦΚΑ 2019 θα πραγματοποιηθεί σε πέντε άτοκες δόσεις αρχής γενομένης της πρώτης εξ αυτών από 31.3.2021 (ΦΩΤΟ 2)

Ο ΔΣΑ συστήνει στους δικηγόρους να μην εξοφλήσουν την 1η δόση της εκκαθάρισης που λήγει 30.11.2020.

Δείτε όλη την τροπολογία : εδώ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ