Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αρειος Πάγος: Σπεύσατε (εκδήλωση ενδιαφέροντος) για την αύξηση των θέσεων Προέδρων Εφετών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αρειος Πάγος: Σπεύσατε (εκδήλωση ενδιαφέροντος) για την αύξηση των θέσεων Προέδρων Εφετών

Η δημοσίευση στο ΦΕΚ του Προεδρικού Διατάγματος 24/2020 βάση του οποίου αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Προέδρων Εφετών κατά 86, με το σύνολο αυτών να ανέρχεται πλέον σε 201, οδηγεί πλέον στην σύγκληση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου. Με την απόφαση παράλληλα προβλέπεται ισάριθμη κατάργηση των οργανικών θέσεων των Εφετών, οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τριακόσιους εβδομήντα 374.

Έτσι ο Αρειος Πάγος με ανακοίνωσή του αναφέρει πως :

«Ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, για την πλήρωση ογδόντα έξι (86) νέων οργανικών θέσεων προέδρων εφετών, με προαγωγή αντίστοιχου αριθμού εφετών, όπου θα αποφασιστούν επίσης μεταθέσεις εφετών και προέδρων εφετών, καθώς και τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων προέδρων εφετών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις μετάθεσης ή τοποθέτησης, στο αρμόδιο Τμήμα Συμβουλίων του Αρείου Πάγου (Fax: 210 – 64.23.399), έως και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση μετάθεσης ή ανάκλησης.

Παρακαλούμε να αναζητηθούν τα υποδείγματα αιτήσεων (μετάθεσης, τοποθέτησης, ανάκλησης) στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου (Ενημέρωση Συμβουλίων) και να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, παρακαλούμε να επικαιροποιηθούν οι πολύ παλιές αιτήσεις, που εκκρεμούν.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη

του Τμήματος Συμβουλίων

Ηρακλεία Γιαννακοπούλου»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ