Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: “Δεν λέει πουθενά πως έδωσε τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει”

"Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο , γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην ερεύνα άλλα και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη", επισημαίνεται.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: “Δεν λέει πουθενά πως έδωσε τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει” eurokinissi

Μέσω του συνηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η κατηγορούμενη για εμπλοκή στο σκάνδαλο Qatargate Εύα Καϊλή, απαντά πως πρόκειται για εσφαλμένη παραδοχή το ότι η ίδια έδωσε στον πατέρα της τα χρήματα για να τα κρύψει.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε, “Η κυρία Καϊλή , μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα, παρακάλεσε τον πάτερα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, το οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir“.

Qatargate

eurokinissi

Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Η κυρία Καϊλη έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22, δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλη έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα.

Η κυρία Καϊλή , μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα, παρακάλεσε τον πάτερα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, το οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir.

Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο , γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην ερεύνα άλλα και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ