Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Μπλόκαρε το ΣτΕ έργα κατασκευής δικτύων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ σε περιοχές Ανατολικής Αττικής

Με απόφασή του κάνει προσωρινά δεκτή την αίτηση αναστολής εταιρείας κατά της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπλόκαρε το ΣτΕ έργα κατασκευής δικτύων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ σε περιοχές Ανατολικής Αττικής EUROKINISSI
Προσωρινό «φρένο» έβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας στην πρόοδο του διαγωνισμού που είχε δημοπρατήσει η ΕΥΔΑΠ  για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης  στις περιοχές Πικερμίου, Ντράφι, Αγίου Σπυρίδωνα και  Διώνης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 42,40 εκατ. ευρώ (ποσό με ΦΠΑ και  χωρίς ΦΑΠ 34,2 εκατ. ευρώ) και η  χρηματοδότηση του έργου καλύπτεται από το ΕΣΠΑ 2014-2020.
Ειδικότερα, η Επιτροπή Αναστολών του  Δ΄  Τμήμα του ΣτΕ (ασφαλιστικά μέτρα του νόμου 4412/2016) έκανε δεκτή την αίτηση της εταιρείας ΕΚΤΕΡ κατά της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και της ΕΥΔΑΠ και αναστέλλει:
1)      Την  υπ΄  αριθμ. 266/2021 απόφαση  της ΑΕΠΠ κατά το σκέλος που έκανε δεκτή την προδικαστική προσφυγή της εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΟΜ και
2)      Την πρόοδο του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την Α455/2018 διακήρυξη της ΕΥΔΑΠ για τη δημοπράτηση του διαγωνισμού του έργου κατασκευής δικτύων ακαθάρτων (δίκτυο αποχέτευσης)  στις περιοχές Πικερμίου, Ντράφι, Αγίου Σπυρίδωνα, Διώνης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ