Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Θάνατος 16χρονης από κοκτέιλ ναρκωτικών: “Οι γονείς της 16χρονης ζήτησαν βοήθεια από το κράτος και δεν υπήρχε ανταπόκριση” – “Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού” – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια», επεσήμανε η δικηγόρος της οικογένειας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θάνατος 16χρονης από κοκτέιλ ναρκωτικών: “Οι γονείς της 16χρονης ζήτησαν βοήθεια από το κράτος και δεν υπήρχε ανταπόκριση” – “Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού” – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Κάθε προσπάθεια για να δικαιώσουν τη μνήμη της κόρης του κάνουν οι γονείς της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών. Όπως είχε γράψει και το dikastiko.gr, o θάνατος της 16χρονης επήλθε έπειτα από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών, το οποίο περιείχε και σίσα.

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νομού, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας Νίκη Αραμπατζή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια», πρόσθεσε.

Η Νίκη Αραμπατζή κατήγγειλε ότι όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, «έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί και πραγματικά δεν υπήρχε ανταπόκριση και αυτό θα το αναδείξουμε». «Όταν φτάνουμε σε αυτά τα σημεία, πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να βάζει ένα στοπ», υπογράμμισε.

Θάνατος 16χρονης από κοκτέιλ ναρκωτικών: Το ναρκωτικό των φτωχών το σίσα, κοστίζει 3 ευρώ

Μία δόση του σίσα κοστίζει τρία ευρώ και μπορεί να αποβεί μοιραία. Διακινείται από άτομα που τα προμηθεύονται από περιοχές της δυτικής Αττικής, όπως το Μενίδι και το Ζεφύρι.

Ονομάζεται «κοκαΐνη των φτωχών», διότι –όπως λένε αστυνομικές πηγές- «όσοι δεν έχουν λεφτά για κοκαΐνη ή ηρωίνη στην Ελλάδα, καταφεύγουν στο σίσα».

Το θανατηφόρο «κοκτέιλ» είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Αθήνα. Η παρασκευή του απαιτεί ειδικές γνώσεις, ενώ η χρήση του μπορεί να επιφέρει ακόμα και ακαριαίο θάνατο.

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ