Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας για τον αστυνομικό που έκανε σούζες με υπηρεσιακή μηχανή – ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο" αναφέρει ο Στ. Μπαλάσκας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας για τον αστυνομικό που έκανε σούζες με υπηρεσιακή μηχανή – ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Το πρωτοφανές περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου αστυνομικός φαίνεται να έκανε σούζες με υπηρεσιακή μηχανή, σχολίασε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. Για το περιστατικό η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης Διοικητική έχει διατάξει πειθαρχική έρευνα,

Σύμφωνα με το MEGA, το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο πολίτης την ημέρα των Χριστουγέννων και σε αυτό διακρίνονται δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να κάνουν σούζα με τις υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες τους.

Στ. Μπαλάσκας: «Σιγά τα ωά»

«Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού με μια σούζα, σιγά τα ωά», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο. Είναι μια σούζα, αποτελεί για τον αστυνομικό πειθαρχική παράβαση, είναι απρέπεια, θα τιμωρηθεί ως προβλέπεται».

Αστυνομικός έκανε σούζες με υπηρεσιακή μηχανή: Τι λέει η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά

Από τη μεριά της, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, σημειώνει πως δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη.

«Δεν μπορεί να ξέρω ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά. Είναι σημαντικό να παίρνουμε αποστάσεις όταν δεν γνωρίσουμε τα πραγματικά περιστατικά. (…) Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιος αστυνομικός σε έναν δρόμο πολυσύχναστο αποφασίσει να κάνει μια σούζα, θα σας πω ότι κακώς έγινε, δεν ξέρουμε όμως τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ