Πάτρα: Οι ύποπτες αλλαγές στους παλμούς της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο – Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Η εκτίμηση για τον μυστηριώδη θάνατο του παιδιού.

NEWSROOM

Νέα ερωτηματικά στην υπόθεση με τα 3 παιδιά από την Πάτρα έρχεται να δημιουργήσει μια εκτίμηση από τον καθηγητή καρδιολογίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη, σχετικά με τη μυστηριώδη βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας.

Ο καθηγητής καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης μίλησε στην εκπομπή του mega «Live News» κγια τη μυστυριώδη βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας, που εμφάνισε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο καθηγητής καρδιολογίας έδωσε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με το μυστηριώδες περιστατικό του παιδιού.

Όπως είπε ο καθηγητής, η βραδυκαρδία που εμφάνισε η μικρή  Τζωρτζίνα δεν είναι σύνηθης, καθώς τα παιδιά εμφανίζουν συνήθως ταχυκαρδία, ενώ επισήμανε πως οι εναλλαγές στους παλμούς είναι συνέπεια πολλών πραγμάτων, επομένως εάν δεν έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας, δεν μπορούμε να ξέρουμε που ευθύνεται η βραδυκαρδία.

«Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η βραδυκαρδία του παιδιού. Αν έχει σχέση με ύπνο, αφύπνιση, φόβο ή οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό ερέθισμα» συμπλήρωσε ο κ. Στεφανάδης.

Πάτρα 3 παιδιά: Νέα καταγγελία για επεισόδιο της μητέρας σε καφετέρια

Όπως έγραψε το dikastiko.gr την Τρίτη ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Γρηγόρης Λέων έκανε μια ανάρτηση “βόμβα”  για την πολύκροτη υπόθεση

dikastiko

Ο κ. Λέων, κοινοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ένα απόσπασμα από βιβλίο ιατροδικαστικής και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο που αφορά στον ασφυκτικό θάνατο.

«Διαβάζω σε έκθεση: “Εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων», έγραψε ο Γρηγόρης Λέων και ανέβασε φωτογραφία από το βιβλίο, όπου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αυτές οι μικροαιμορραγίες και εξαγγειώσεις παρατηρούνται κυρίως στα διάφορα όργανα που περιγράφηκαν και η έντασή τους εξαρτάται από την ένταση της ασφυξίας και της εργώδους αναπνοής. Στο μικροσκόπιο παρατηρούνται: Χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η ανεύρεση κενοτοπιών πλησίον των πυρήνων των ηπατικών κυττάρων, κυρίως σε παρατεινόμενες ασφυξίες».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ