Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Χ. Γώγος: Δικαιοσύνη Vs Φρέντο σημειώσατε 2

"Τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά και ο Πρωθυπουργός της χώρας ξέχασε να κάνει έστω μία μνεία για έναν από τους τρεις πυλώνες της Δημοκρατίας που σταθερά παραμένουν κλειστά σε καιρό ειρήνης", σημειώνει ο κ. Γώγος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κωνσταντίνος Χ. Γώγος: Δικαιοσύνη Vs Φρέντο σημειώσατε 2

Γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα διαγγέλματος το οποίο συνοδεύθηκε και από σχετική ανακοίνωση σε σχέση με την πορεία των φορολογικών θεμάτων.

Πανηγυρίσαμε για τους εμβολιασμούς μέχρι τώρα για τη συνέχιση σε μικρότερες ηλικίες, για το Πάσχα, για την εστίαση, για τον τουρισμό. Στο τέλος αφήσαμε και την ανακοίνωση για τη μείωση φορολογικών συντελεστών.

Ένα πράγμα ξεχάσαμε εντελώς: Τη Δικαιοσύνη.

Τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά και ο Πρωθυπουργός της χώρας ξέχασε να κάνει έστω μία μνεία για έναν από τους τρεις πυλώνες της Δημοκρατίας που σταθερά παραμένουν κλειστά σε καιρό ειρήνης.

Σε προηγούμενο διάγγελμα είχαμε ασχοληθεί με το κρίσιμο κοινωνικό ζήτημα του ανοίγματος των κομμωτηρίων. Τώρα ασχοληθήκαμε με το κρίσιμο ζήτημα του φρέντο εσπρέσσο, για τους παλαιότερους μερακλήδες του φραπέ.

Αναρωτιέμαι υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξουν τα δικαστήρια;;; Γιατί αλλιώς τα μέτρα μείωσης φορολογίας είναι άνευ αντικειμένου. Ποιον θα φορολογήσεις, τα κλειστά μας γραφεία;

Οὐκ ἂν λάβοις παρὰ τοῦ μὴ ἔχοντος

Ο Κωνσταντίνος Χ. Γώγος είναι Δικηγόρος Αθηνών

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ