Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακινητών που προσέφερε ακόμα και «αντίσκηνα» στους παράτυπους μετανάστες

Χειροπέδες σε κύκλωμα διακινητών παράτυπων μεταναστών έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα, άνδρες του ΤΣΦ Ορεστιάδας συνέλαβαν στον κάμπο Ορεστιάδας έναν νεαρό άνδρα ο οποίος μαζί με άλλους 4 δράστες διευκόλυναν την είσοδο από την Τουρκία στη χώρα μας σε παράτυπους μετανάστες. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι η οργάνωση των δουλεμπόρων οι οποίοι είχαν […]

NEWSROOM

Χειροπέδες σε κύκλωμα διακινητών παράτυπων μεταναστών έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα, άνδρες του ΤΣΦ Ορεστιάδας συνέλαβαν στον κάμπο Ορεστιάδας έναν νεαρό άνδρα ο οποίος μαζί με άλλους 4 δράστες διευκόλυναν την είσοδο από την Τουρκία στη χώρα μας σε παράτυπους μετανάστες.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι η οργάνωση των δουλεμπόρων οι οποίοι είχαν στήσει σκηνές στο σημείο προκειμένου να παρέχουν στους παράτυπους μετανάστες κατάλυμα και τροφή! Στη συνέχεια τους εφοδίαζαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σημείο συνελήφθησαν 3 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα στον Έβρο.

Πηγή: www.e-evros.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ