Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δημ. Λιγνάδης: “Φανταστικό σενάριο” φτιαγμένο απο δικηγόρο και η τρίτη μήνυση για βιασμό

"Τον μηνυτή, όχι μόνο δεν τον βίασα, αλλά δεν το γνωρίζω καν. Η μήνυση του αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, υπάρχει μόνο ο λόγος του ενάντια στο λόγο μου" φερεται να δηλώνει ο γνωστός σκηνοθέτης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δημ. Λιγνάδης: “Φανταστικό σενάριο” φτιαγμένο απο δικηγόρο και η τρίτη μήνυση για βιασμό

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ότι βιάσε τον τρίτο μηνυτή του ο Δημήτρης Λιγνάδης, λέγοντας πως δεν τον γνωρίζει αλλά και πως η μήνυση είναι ένα «φανταστικό σενάριο» φτιαγμένο από δικηγόρο.

«Τον μηνυτή, όχι μόνο δεν τον βίασα, αλλά δεν το γνωρίζω καν. Η μήνυση του αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει όσα ψευδώς ισχυρίζεται, ενώ λόγω του μακρού χρόνου τα καταγγελόμενα δεν μπορεί να υπάρξει ιατροδικαστικός έλεγχος η τοξικολογική εξέταση η εξέταση DNA, παρά μόνο ο λόγος του ενάντια στο λόγο μου» φέρεται να λέει.

«Με τη συνδρομή του διαδικτύου τίποτα δε μένει κρυφό. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook και ίνσταγκραμ προέκυψε ότι άτομο με τα στοιχεία του μηνυτή είχε ερωτική σχέση με μία γυναίκα, την Φ.Κ, η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον ηθοποιό Δ.Μ., ο οποίος ήταν συμφοιτητής μου και είναι προσωπικός φίλος του Σπύρου Mπιμπίλα, πρόεδρου του σωματείου ελλήνων ηθοποιών, για τον οποίο έχω καταγγείλει και στο απολογητικό μου υπόμνημα ότι βρίσκεται πίσω από αυτή την σε βάρος μου σκευωρία» εξηγεί ο κ. Λιγνάδης που στη συνέχεια αρίθμησε σειρά αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε το φερόμενο θύμα.

«Στη συνέντευξη του δήλωσε ότι δήθεν με γνώρισε πριν από 3,4 χρόνια, 2016, 2017, άνω έκανε street walking, στην μήνυση του αναφέρει ότι με γνώρισε τέλη Νοεμβρίου 2018, ενώ περπατούσε με κατεύθυνση προς την πλατεία Αγίου Παύλου, όταν τυχαία συνάντησε έναν κοινωνικό λειτουργό, το Γιώργο, ο οποίος προσφέρει συμπαράσταση σε εξαρτημένα άτομα και συνομιλούσε με εκείνον» επισημαίνει ο σκηνοθέτης και συμπληρώνει πως αν και το θύμα είπε αρχικά ότι είχαν κάποιους κοινούς γνωστούς, τελικά στη μήνυση αναφέρεται στον τραγουδιστή Γιώργο  Μαζωνάκη.

Ο σκηνοθέτης υποστήριξε ότι επιλέχθηκε προσεκτικά και η ημερομηνία που συνέβη το περιστατικό, προκειμένου να είναι βέβαιο ότι ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα, όπως προκύπτει από φωτογραφικό υλικό που είχε δημοσιευθεί από συμμετοχή του σε εκδήλωση.

«Ανατρέχοντας στο προσωπικό μου ημερολόγιο του έτους 2018, διαπίστωσα ότι την ημέρα εκείνη πριν εμφανιστώ στην ως άνω κοινωνική εκδήλωση δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο (Σ.σ. παραθέτει μια σειρά ραντεβού έως τις 5 το απόγευμα).Επομένως, την ημέρα που σύμφωνα με το μηνυτή γνωριστήκαμε και περάσαμε χρόνο μαζί στο σπίτι μου πριν την ως άνω κοινωνική εκδήλωση, εγώ βρισκόμουν εκτός σπιτιού και ήμουν διαρκώς απασχολημένος».

Σχετικά με την περιγραφή του σπιτιού του από το θύμα, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει ότι αυτό είχε παρουσιαστεί σε περιοδικό ενώ ισχυρίζεται πως η περιγραφή του μηνυτή έχει πολλά λανθασμένα σημεία όσον αφορά στους χώρους του σπιτιού που δεν ήταν στην φωτογράφιση του περιοδικού.

 Ο σκηνοθέτης ζητά την κατά αντιπαράσταση εξέταση του με το μηνυτή, προκειμένου όπως λέει να αποδειχθεί ότι δεν γνωρίζονται, ότι δεν τον έχει επισκεφτεί ποτέ στην στην οικία του και ότι δεν εκδήλωσε ποτέ την συμπεριφορά που του αποδίδει ενώ ζητά η μήνυση του να τεθεί στο αρχείο ως προφανώς ψευδείς και αβάσιμη στην ουσία της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ