Αφέθηκε ελεύθερη η νικήτρια του ριάλιτι – Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Το μοντέλο παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της 60χρονο που οδηγούσε μηχανάκι στο κέντρο της Αθήνας.

NEWSROOM
Αφέθηκε ελεύθερη η νικήτρια του ριάλιτι – Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ελεύθερη αφέθηκε η νικήτρια τηλεοπτικού ριάλιτι, αφού νωρίτερα σήμερα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα μετά το τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είναι πλέον αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για την υπόθεση.

Το μοντέλο παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της 60χρονο που οδηγούσε μηχανάκι στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Πώς έγινε το τροχαίο με την πρώην νικήτρια του ριάλιτι

Σύμφωνα με το protothema.gr, Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο αναποδογύρισε στο οδόστρωμα ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ