Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Απάντηση Κοντονή σε δημοσιεύματα για την ανακρίτρια της Novartis

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής απάντησε σε δημοσιεύματα για την υπόθεση Novartis.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απάντηση Κοντονή σε δημοσιεύματα για την ανακρίτρια της Novartis EUROKINISSI

Απάντηση έστειλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υπόθεση Novartis.

«Ο σκανδαλοθηρικός  τύπος επανήλθε εναντίον μου ψευδολογώντας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, ισχυριζόμενος, ότι η Ανακρίτρια της υπόθεσης, ήταν δική μου επιλογή για την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, την περίοδο που είχα τοποθετηθεί Υφυπουργός Αθλητισμού», αναφέρει ο κ. Κοντονής.

«Δεν θα υπενθυμίσω, ότι το σκάνδαλο Novartis άρχισε δικαστικά να ερευνάται στην Ελλάδα κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας, ούτε θα «υπερασπιστώ» τρίτα αναφερόμενα στο δημοσίευμα πρόσωπα (δικαστικούς λειτουργούς και δικηγόρους) των οποίων την ακεραιότητα και την επαγγελματική ευσυνειδησία γνωρίζω, ακόμη και αν οι γνώμες και οι απόψεις μας δεν ταυτίζονται πάντα», προσθέτει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

«Το μόνο που έχω ν´ αναφέρω είναι ότι ουδέποτε τοποθέτησα οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε δικαστή σε επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, γιατί τέτοιο δικαίωμα δεν είχα από το νόμο 4326/15», τονίζει ο ίδιος και καταλήγει: «Ως εκ τούτου η ψευδολογία αποδεικνύεται «εκ του νόμου» πρόδηλη. Και εις ανώτερα!!!»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ