Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Πήραν πινακίδες σε δικηγόρο και του έκοψαν κλήση επειδή…στάθμευσε στο πάρκινγκ του

Η περιπέτεια ενός δικηγόρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να ψηφίσει και να επισκεφτεί τον γιατρό του, γιατί αιφνιδίως οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην αφαίρεση πινακίδων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πήραν πινακίδες σε δικηγόρο και του έκοψαν κλήση επειδή…στάθμευσε στο πάρκινγκ του ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ Eurokinissi

Κατοικεί επί 30ετίας στην ιδιόκτητη μονοκατοικία του επί συγκεκριμένης οδού στο Μαρούσι και σε όλο αυτό το διάστημα παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ιδιωτική θέση που διαθέτει. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή βρέθηκε προ εκπλήξεως καθώς ο γνωστός δικηγόρος ξαφνικά διαπίστωσε ότι του αφαίρεσαν τις πινακίδες και έλαβε πρόστιμο 20 ευρώ από αστυνομικό της άμεσης δράσης, την ώρα που ήθελε να πάει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καταγγελία περιοίκων και συνιστά το αδίκημα απάτης κατά της Αρχής. «Ενίσταμαι κατά της υπ’ αριθ. … κλήσης, σύμφωνα με την οποία  αναφέρεται ότι κατόπιν παραπόνων “Κυριακή 21/5/23 ώρα 10:24, Μαρούσι Μ. Αλεξάνδρου 57 εκεί είχε σταθμεύσει προ παρόδου” το οποίο δεν είναι κατανοητό τι εννοεί για δήθεν παράβαση του αρθ 34 του ΚΟΚ» αναφέρει ο δικηγόρος.

Η καταγγελία και η βεβαίωση της κλήσης έγινε ημέρα εκλογών, ήτοι 21/5/2023. «Συνεπεία της ψευδούς βεβαίωσης παράβασης είναι να μην μπορώ να μετακινηθώ για να ασκήσω ευχερώς τα εκλογικά μου δικαιώματα» σημειώνει στην καταγγελία του.

αυτοκίνητο, πάρκινγκ σε πεζόδρομο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/Eurokinissi

Αφαίρεσαν πινακίδες και έκοψαν κλήση: Αδυναμία να εκτελέσει ιατρικές εξετάσεις

Παράλληλα, όπως αναφέρει, δεν μπόρεσε να μετακινηθεί για να επισκεφτεί τον θεράποντα ιατρό του, δεδομένου ότι είναι μεγάλης ηλικίας και με προβλήματα υγείας.

«Είχα προγραμματίσει να πάω σε οφθαλμίατρο σε κλινική επί της Κατεχάκη, διότι πρόσφατα είχα κάνει επέμβαση στο δεξί μου οφθαλμό και θα με μετέφερε η σύζυγος μου … συνιδιοκτήτρια του οχήματος» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Όπως είναι προφανές συνέπεια αυτής της πράξης είναι να υφίσταμαι εγώ και η σύζυγός μου ανεπανόρθωτη βλάβη και ζημιά, δεδομένου δε ότι το ίδιο περιστατικό είχε επαναληφθεί προσφάτως. Παρακαλώ όπως μου επιστρέψετε άμεσα τις πινακίδες, επιφυλασσόμενος πάντως δικαιώματος μου».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ