Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Απτόητοι οι αρνητές γονείς στο Κιλκίς: Δεν έχουν στείλει ακόμα τα παιδιά τους στο σχολείο

Πρόκειται για εννέα μαθητές δημοτικού σχολείου και ενός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απτόητοι οι αρνητές γονείς στο Κιλκίς: Δεν έχουν στείλει ακόμα τα παιδιά τους στο σχολείο EUROKINISSI

Απτόητοι φαίνεται πως είναι αρνητές γονείς της μάσκας, του εμβολίου και του κορονοϊού στο Κιλκίς, καθώς συνεχίζουν να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, διότι δεν θέλουν να φορούν μάσκα και να κάνουν διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του ιού.

Πρόκειται για εννέα μαθητές δημοτικού σχολείου και ενός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η εισαγγελία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό με τους αρνητές γονείς.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα σχολική χρονιά η κατάσταση είναι ηπιότερη αναφορικά με αντιδράσεις γονέων σε σχέση με την περασμένη σχολική περίοδο, όπου δεν έλλειψε η επιθετική…αλληλογραφία των αντιδρώντων γονέων σε καθηγητές-διευθυντές σχολείων. αρνητές γονείς

Κατά τα άλλα η πανδημία δείχνει σημάδια υποχώρησης στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα κρούσματα την Τρίτη 30 Νοεμβρίου αφορούσαν σε 76 σε μαθητές και 14 εκπαιδευτικούς- οι δυο νοσηλεύονται– έναντι 99 μαθητών και 16 δασκάλων και της περασμένης Τετάρτης 24 Νοεμβρίου.

Η κορύφωση της πανδημίας καταγράφηκε στις 10 Νοεμβρίου όταν τα θετικά κρούσματα στους μαθητές Πρωτοβάθμιας ανήλθαν σε 131.

Στη Δευτεροβάθμια η κατάσταση είναι εμφανώς καλύτερη.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου καταγράφηκαν πέντε νέα κρούσματα, αλλά συνολικά είναι μικρός ο αριθμός των τεθέντων σε καθεστώς καραντίνας μαθητών και καθηγητών.

πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ