Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021

Αρνητές γονείς στις Σέρρες δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σχολείο

Οι διευθυντές των σχολείων ενημέρωσαν εξ αρχής για τη μη φοίτηση των παιδιών τις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αρνητές γονείς στις Σέρρες δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σχολείο

Το σχολείο στερούνται τέσσερα παιδιά από τις Σέρρες, καθώς οι αρνητές γονείς τους δεν τους επιτρέπουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Μάλιστα δεν θέλουν τα παιδιά τους να υποβληθούν σε self test για να εισέλθουν στην αίθουσα διδασκαλίας αλλά ούτε να φορέσουν και μάσκες που είναι υποχρεωτικές για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, τα παιδιά είναι διάφορων ηλικιών, που φοιτούν στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο λύκειο Αλιστράτης. Μάλιστα οι γονείς τους ούτε πέρυσι έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, όταν αυτά άνοιξαν. Αρνητές γονείς

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της τοπικής σελίδας, οι διευθυντές των σχολείων ενημέρωσαν εξ αρχής για τη μη φοίτηση των παιδιών τις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών.

Το θέμα είναι γνωστό στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννη Καραβασίλη, ο οποίος δήλωσε στο Infonews24 πως τα παιδιά δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο από τη στιγμή που δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, υποχρεωτικά μέτρα (χρήση μάσκας, self test) και τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα παιδιά τηρούν τα μέτρα.

Ο κ. Καραβασίλης ανέφερε πως θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα και να ζητηθεί από το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ