Άρτα: Χειροπέδες σε Αφγανό που μαχαίρωσε ομοεθνή του

Ο δράστης είχε ταυτοποιηθεί από τα δακτυλικά του αποτυπώματα πάνω σε μήκους 30 εκατοστών μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να τραυματίσει τον συμπατριώτη του.

NEWSROOM
Άρτα: Χειροπέδες σε Αφγανό που μαχαίρωσε ομοεθνή του

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από τις Αρχές, Αφγανός, ο οποίος αναζητούνταν επί τρία 24ώρα. Κατηγορείται ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν ομοεθνή του μέσα στο διαμέρισμά του στην πόλη της Άρτας και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr, ο δράστης είχε ταυτοποιηθεί από τα δακτυλικά του αποτυπώματα πάνω σε μήκους 30 εκατοστών μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να τραυματίσει τον συμπατριώτη του, ο οποίος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύεται.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή

Αρχικά, σε βάρος του δράστη είχε σχηματιστεί από το αστυνομικό τμήμα της πόλης δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία.

unsplash

Ωστόσο, μετά την υποβολή της στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, η κατηγορία μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, βάσει του οποίου συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος Αφγανός οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ