Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Χημικές τουαλέτες έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας – ΦΩΤΟ

Οι χημικές τουαλέτες θα μπορούσαν κάλλιστα να τοποθετηθούν σε άλλο σημείο έτσι ώστε να μην προσβάλλεται τόσο άκομψα και βάναυσα το νεοκλασσικό δικαστικό μέγαρο και ο θεσμός της Δικαιοσύνης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χημικές τουαλέτες έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας – ΦΩΤΟ

Του Παναγιώτη Τσιμπούκη

Πέρα από το ότι το κέντρο της Αθήνας εδώ και μήνες έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο και οι πολίτες κινδυνεύουν καθημερινά να τραυματιστούν πέφτοντας στις εκατοντάδες τρύπες και αναχώματα που έχουν δημιουργηθεί, έγινε ένα ακόμα βήμα στην όλη ανεξέλεγκτη αναρχία που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Το βήμα αυτό δεν είναι άλλο από την τοποθέτηση δύο όμορφων σε χρώμα χημικών τουαλετών έξω από την είσοδο του Συμβουλίου της Επικρατείας, δίνοντας έτσι μια άλλη οντότητα στο όλο κτίριο και στο θεσμό της Δικαιοσύνης.

Χημικές τουαλέτες έξω από το ΣτΕ

dikastiko.gr

Όπως σχολίαζαν περαστικοί από την Πανεπιστημίου όταν αντίκριζαν τις χημικές τουαλέτες έξω από την είσοδο του ΣτΕ, ο Δήμος Αθηναίων με την ενέργεια του αυτή αναμφίβολα κάτι θέλει να πει για το δικαστήριο αυτό και το λέει εμμέσως πλην σαφώς.

dikastiko.gr

Αναμφίβολα, οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ και μήνες για την πολυδάπανη ανακατασκευή του κέντρου της πρωτεύουσας, υλοποιώντας τις επιθυμίες του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, έχουν σωματικές ανάγκες και κάπου πρέπει να καταφύγουν, αλλά πάντως όχι έξω από ένα από τα τρία μεγάλα δικαστήρια της χώρας.

Χημικές τουαλέτες έξω από το ΣτΕ

dikastiko.gr

Οι χημικές τουαλέτες θα μπορούσαν κάλλιστα να τοποθετηθούν σε άλλο σημείο (κάποιο παράδρομο, κ.λπ.) έτσι ώστε να μην προσβάλλεται τόσο άκομψα και βάναυσα το νεοκλασσικό δικαστικό μέγαρο και ο θεσμός της Δικαιοσύνης, αλλά και να μη δημιουργείται μια άσχημη εικόνα για τους όχι λίγους τουρίστες που καθημερινά κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ