Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

“Δαγκωτό” Βερβεσού στην υποψηφιότητα Ζαχαριάδη για τη δημαρχία της Αθήνας και Μαντά για δημοτικό σύμβουλο – ΦΩΤΟ

Η δήλωση του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του ΔΣΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Δαγκωτό” Βερβεσού στην υποψηφιότητα Ζαχαριάδη για τη δημαρχία της Αθήνας και Μαντά για δημοτικό σύμβουλο – ΦΩΤΟ

Με… ένορκη βεβαίωση εξέφρασε τη στήριξή του σε Ζαχαριάδη και Μαντά ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

 «Στηρίζω τον Κώστα Ζαχαριάδη για Δήμαρχο Αθηνών και τον Θόδωρο Μαντά για δημοτικό σύμβουλο με… ένορκη βεβαίωση» τόνισε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στην οποία παραβρέθηκαν πάνω από 300 άτομα, όπου και τον καταχειροκρότησαν.

Στην εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Θ. Μαντά παραβρέθηκαν εκτός από τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Νίκος Παππάς, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης καθώς και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης. Βερβεσός

Σημειώνεται ότι, όπως έγραψε το dikastiko.gr στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΔΣΑ συνάντηση του Δ. Βερβεσού και τον Κ. Ζαχαριάδη, παρουσία και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό “Ανοιχτή Πόλη”  και μέλη  του ΔΣΑ, Θεόδωρου Μαντά και Δημήτρη Αγανίδη.

Πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Ζαχαριάδη για τη δημαρχία της Αθήνας, υπενθυμίζεται πως είχε ακουστεί ως σενάριο κοινής καθόδου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ το όνομα του κ. Βερβεσού με τον ίδιο πάντως σε ανάρτησή του να αναφέρει μεταξύ άλλων πως «όσον με αφορά στο μέτρο που πάγια ακολουθώ επιλογές ζωής ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΤΑ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, η συμμετοχή μου καθίσταται εκτός βασικών αξιακών ιεραρχήσεων, τις οποίες υπηρετώ στη μακρόχρονη κοινωνική, συνδικαλιστική και πολιτική μου διαδρομή».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ