Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Διαμαρτυρίες δικηγόρων σε Λάρισα και Ηράκλειο για τα θύματα στα Τέμπη – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

"Το δικηγορικό σώμα απαιτεί δικαιοσύνη η οποία πρέπει να είναι όχι μόνο ταχεία αλλά και ουσιαστική" ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. 57 κεράκια στο κατώφλι του δικαστικού μεγάρου άναψαν οι δικηγόροι στο Ηράκλειο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διαμαρτυρίες δικηγόρων σε Λάρισα και Ηράκλειο για τα θύματα στα Τέμπη – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε σιωπηλή διαμαρτυρία προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης τόσο ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας όσο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και για το πάνδημο αίτημα της απόδοσης ευθυνών.

Στη Λάρισα, οι δικηγόροι συγκεντρώθηκαν μπροστά στη είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, κρατώντας ένα πανό και 57 μαύρα μπαλόνια. Μετά από 15 λεπτά σιωπηλής διαμαρτυρίας, κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων και στη συνέχεια άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια στον Λαρισινό ουρανό, όσα και τα θύματα της τραγωδίας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Τρύφων Τσάτσαρος, δήλωσε, “πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας τιμά την μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας και συμμετέχει στο πένθος των οικογενειών τους. Το δικηγορικό σώμα απαιτεί δικαιοσύνη η οποία πρέπει να είναι όχι μόνο ταχεία αλλά και ουσιαστική”.

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας στο πλαίσιο όλων αυτών, κάλεσε σήμερα τα μέλη του σε μια συμβολική διαμαρτυρία. Αυτή τη στιγμή η σιωπή είναι αυτή που πρέπει να αναδειχθεί“, ανέφερε ο κ. Τσάτσαρος.

Διαμαρτυρίες δικηγόρων για Τέμπη

Eurokinissi

Σημειώνεται, όπως έγραψε το dikastiko.gr, πως σε παρόμοια διαμαρτυρία προχώρησαν και οι δικηγόροι της Αθήνας, μετά από κάλεσμα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από τον Άρειο Πάγο.

Διαμαρτυρίες δικηγόρων για Τέμπη

Eurokinissi

Σιωπηλή διαμαρτυρία και στο Ηράκλειο

Όπως μετέδωσε το neakriti.gr, σιωπηρή διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου οι δικηγόροι της πόλης. Άναψαν 57 κεράκια στο κατώφλι του δικαστικού μεγάρου.

Δικηγόροι Ηρακλείου

neakriti.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι του Ηρακλείου έδωσαν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το πρωί στην πόλη του Ηρακλείου. 

Με πληροφορίες από larissanet.gr, neakriti.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ