Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δίκη αντιεμβολιαστή δικηγόρου: Δήλωσε πως νοσεί από κορονοϊό, μία μέρα πριν την έναρξη της – Ζητάει διακοπή της διαδικασίας

Επιμένει στους ισχυρισμούς του πως πρόκειται για απλή ίωση και ότι επιδίωξη του είναι να «απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά της μεγαλύτερης Απάτης στην ιστορία του Έθνους».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη αντιεμβολιαστή δικηγόρου: Δήλωσε πως νοσεί από κορονοϊό, μία μέρα πριν την έναρξη της – Ζητάει διακοπή της διαδικασίας freepik/facebook/kolaz by dikastiko.gr

Δίκη αντιεμβολιαστή δικηγόρου: Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης ανήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας του πως νοσεί από κορονοϊό και ως εκ τούτου θα πρέπει να μην πραγματοποιηθεί.

«Την Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών ο συνάδελφός μου Αλέξανδρος Παπατσώρης και θα καταθέσει το θετικό μοριακό αποτέλεσμα. Το αίτημα ΟΜΩΣ που θα υποβάλει στο δικαστήριο θα είναι ΟΧΙ και ΕΠΟΥΔΕΝΙ η αναβολή αλλά ΜΟΝΟ η διακοπή της δίκης σε δικάσιμο πέραν του πενθημέρου από τη διάγνωση, με την ίδια σύνθεση» αναφέρει στην ανάρτησή του. Δίκη αντιεμβολιαστή δικηγόρου

Δίκη αντιεμβολιαστή δικηγόρου: Πρόκειται για “τη δίκη του αιώνα” λέει ο ίδιος

Ωστόσο, ο ίδιος επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για «τη δίκη του αιώνα», επιμένει να επιχειρεί να διαψεύσει την ύπαρξη της πανδημίας, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για μία απλή ίωση και όχι για νόσηση από κορονοϊό.

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μιλάμε για μία ίωση, όπως τόσες που έχουν ταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα από γενέσεως, και δεν θα υπήρχε καν λόγος να το κάνω θέμα αν δεν είχε δαιμονοποιηθεί ο κορονοϊός και η θετική διάγνωση δεν συνοδευόταν από υποχρεωτική απομόνωση. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εμφανιστώ στο δικαστήριο την Παρασκευή ακόμα και με 40 πυρετό και να υποβάλω τις πρώτες ενστάσεις και τα αιτήματα, αν μου το επέτρεπαν» λέει στην ανάρτησή του.

Προσθέτει, βέβαια, πως «αυτό όμως απλά απαγορεύεται και το δικαστήριο δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά», αναφερόμενος στο αίτημα μη διεξαγωγής της δίκης.

Μιλάει, επίσης, για κίνημα συμπαράστασης που έχει διαμορφωθεί και ετοιμαζόταν να αποτυπωθεί με συγκέντρωση στο Εφετείο. «Δεν θα έρθουν για να υποστηρίξουν έναν ακόμη επίδοξο πολιτικό. Αλλά έναν δικηγόρο, και μόνο δικηγόρο, που μάχεται είκοσι δύο μήνες τώρα να αποδείξει την Αλήθεια και να απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά της μεγαλύτερης Απάτης στην ιστορία του Έθνους, χωρίς να διεκδικεί θέσεις πολιτικές και ανταλλάγματα» ισχυρίζεται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ