Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Δολοφονία Δάφνη: Συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας

Ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας θα παρασταθεί ως συνήγορος πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της 31χρονης που μαχαίρωσε ο σύζυγος της στη Δάφνη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία Δάφνη: Συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας dikastiko

Την οικογένεια της άτυχης 31χρονης που δολοφόνησε ο σύζυγός της στην Δάφνη θα εκπροσωπήσει ως συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας.

Ο κάθ´ ομολογίαν του δράστης της δολοφονίας απολογείται αύριο στον 12ο τακτικό ανακριτή για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία-οπλοχρησία. Δάφνη: Συνήγορος πολιτικής αγωγής αναλαμβάνει ο Γιάννης Γλύκας

« Ο δράστης είχε οργανωμένο σχέδιο» δηλώνει ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιάννης Γλύκας

Ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλυκας θα παρασταθεί ως συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας εκπροσωπώντας την οικογένεια της 31χρονης που μαχαίρωσε ο συζυγός της στη Δάφνη.

Όπως δήλωσε στο dikastiko.gr ο κ. Γλύκας: « Οποιαδήποτε προσπάθεια του καθ’ομολογια δολοφόνου να διεκδικήσει ότι αποφασίστηκε και τελέστηκε η πράξη σε βρασμο ψυχικής ορμής θα πέσει στο κενό καθότι θα αναδειχθεί το οργανωμένο του σχέδιο για την τέλεση της εν λόγω άνθρωποκτονιας με στοιχεία και καταθέσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισης»

Ο κάθ´ ομολογίαν του δράστης της δολοφονίας απολογείται αύριο στον 12ο τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ