Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021

Έφεση ο Παππάς – Στον Άρειο Πάγο ο Λαγός

"Εξακολουθώ να αγνοώ που είναι ο εντολέας μου" δήλωσε ο δικηγόρος του φυγόποινου, Χρήστου Παππά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έφεση ο Παππάς – Στον Άρειο Πάγο ο Λαγός

Σε έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του και ο φυγόποινος Χρήστος Παππας.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του Περικλής Σταυριανάκης: «Ασκήθηκε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης κι έτσι μαζί με άλλες εφέσεις ανοίγει ο δρόμος για το εφετείο.

Εξακολουθώ να αγνοώ που είναι ο εντολέας μου. Ερωτηθείς αν ο Χ. Παππάς προτίθεται να παραδοθεί σύντομα απάντησε ότι : «Όλες οι αποφάσεις μπορουν να αναθεωρηθούν αλλά έως τωρα δεν έχω γνώση για αλλαγή προθέσεων».

Κάτι που σημαίνει ότι πρόθεσή του είναι να μην εμφανιστεί πριν την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στον Άρειο Πάγο ο Λαγός

Ο επίσης καταδικασμένος ως διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης , ευρωβουλευτής, Γιαννης Λαγός, δια του συνηγόρου του, Κώστα Πλεύρη προσέφυγε, όπως ανακοίνωσε στον Άρειο Πάγο και «κατέθεσε αναφορά αξιοποίνων πράξεων για την αδιαμφισβήτητη παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητάς μας.

Η κίνηση αυτή του κυρίου Πλεύρη δημιουργεί εκκρεμοδικία και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εισαγγελικές αρχές είναι αναγκασμένες να με καλέσουν ως μάρτυρα κατηγορίας αυτή τη φορά, εναντίον αυτών που παραβίασαν βασικές αρχές δικαίου και καταδίκασαν αθώους πολίτες για τα ιδεολογικά τους πιστεύω, δηλαδή για την αγάπη μας σε Θεό και Ελλάδα.

Όπως είναι λογικό, όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν τόσο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η σκευωρία θα γκρεμιστεί και η αλήθεια θα λάμψει! Σας το υπόσχομαι!», αναφέρει ο Γιαννης Λαγός.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ