Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω – BINTEO

Στους δύο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν. 

NEWSROOM
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω – BINTEO

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω. Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών που κατηγορούνται για την αρπαγή του μωρού, μετά τις απολογίες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Και στους δύο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν.

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Το χρονικό

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα στο σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα» του Αιγάλεω όταν δύο δημοτικοί αστυνομικοί τους έκριναν ύποπτους λόγω του βρέφους. Έτσι, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ, με τους πρώτους αστυνομικούς να φτάνουν άμεσα.

unsplash

Οι δύο άνδρες, αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα.

Όλοι, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους. 

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Είχαμε τη συναίνεση της μητέρας»

Οι κατηγορούμενοι παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς της μητέρας, υποστηρίζουν ότι είχαν μαζί τους το μωράκι, όταν εντοπίστηκαν στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω από δημοτικούς αστυνομικούς καθώς το πήγαιναν βόλτα ενώ αρνούνται κατηγορηματικά ότι το άρπαξαν με σκοπό να το πουλήσουν.

«Ουδέποτε αρπάξαμε το βρέφος», ανέφεραν στις απολογίες τους. «Το πήραμε τη συναίνεση της μητέρας», ανέφεραν στην ανακρίτρια.

«Δεν είπαμε ποτέ στους αστυνομικούς ότι η μητέρα τους έδωσε το παιδί προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ. Τέτοια κατάθεση δεν υφίσταται στη δικογραφία. Κανένας κατηγορούμενος δεν έχει παραδεχθεί ότι πήραν το βρέφος για να το πουλήσουν», συμπλήρωσε ο δικηγόρος τους.

Οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζονται προκειμένου να ρίξουν «φως» στο τι συνέβη με το παιδάκι και πώς κατέληξε στα χέρια των δύο κατηγορουμένων ενώ ερευνάται και ο ρόλος του πατέρα του παιδιού στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ