Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023

Έως τις 3 Ιουνίου οι αιτήσεις στον Άρειο Πάγο για τοποθετήσεις – μεταθέσεις Eιρηνοδικών

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις μετάθεσης (υπογεγραμμένες & σκαναρισμένες ή με ηλεκτρονική υπογραφή), στο Τμήμα Συμβουλίων του Αρείου Πάγου (e-mail: ads.aiti[email protected]), έως και την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έως τις 3 Ιουνίου οι αιτήσεις στον Άρειο Πάγο για τοποθετήσεις – μεταθέσεις Eιρηνοδικών ΠΗΓΗ: EUROKINISSI

Στις 28 Ιουνίου θα αποφασιστεί από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου τόσο ο διορισμός όσο και η τοποθέτηση 49 δοκίμων Ειρηνοδικών Δ΄ τάξης καθώς και οι μεταθέσεις των ήδη υπηρετούντων Ειρηνοδικών.

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις μετάθεσης (υπογεγραμμένες & σκαναρισμένες ή με ηλεκτρονική υπογραφή), στο Τμήμα Συμβουλίων του Αρείου Πάγου (e-mail: [email protected]), έως και την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021.

Όπως σημειώνεται, μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση (μετάθεσης ή ανάκλησης) ενώ οι αιτούντες θα πρέπει να επιβεβαιώνουν τηλεφωνικά την παραλαβή της αίτησής τους από το Τμήμα Συμβουλίων (210 64.19.104 – 106 – 168).

Πηγή: areiospagos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ