Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, στον Τάκη Θεοδωρικάκο

"Στο πρόσωπό σου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού βρήκε το προηγούμενο διάστημα έναν πολύτιμο και ειλικρινή συνεργάτη, έναν άνθρωπο που άκουγε τις απόψεις και ανησυχίες μας και δρομολογούσε λύσεις" αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στον πρώην υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ευχαριστήρια επιστολή  του Προέδρου  της ΚΕΔΕ  Δ. Παπαστεργίου,  στον Τάκη Θεοδωρικάκο

Τις ευχαριστίες του για την συνεργασία που είχαν εκφράζει προς τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο ο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου , τονίζοντας στη επιστολή του ” Ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας, από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, η διαρκής κι εποικοδομητική συνεργασία των Δήμων με το ΥΠΕΣ αποδείχθηκε καταλυτική στην πετυχημένη κοινή μας προσπάθεια, να στηρίξουμε αποτελεσματικά τις τοπικές μας κοινωνίες, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. ”

Και συνεχίζει ο κ. Παπαστεργίου “Η προετοιμασία για τη μεταρρύθμιση στη λειτουργία του Κράτους, το νέο μοντέλο προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, ο νέος εκλογικός νόμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι σημαντικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, είναι μέρος του σημαντικού έργου που αφήνεις παρακαταθήκη στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.”

Ολόκληρη η επιστολή

Αγαπητέ Τάκη, Θέλω να σε ευχαριστήσω από καρδιάς για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για την ουσιαστική στήριξη που παρείχες στους Δήμους, ως αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών, καθ’όλη τη διάρκεια της υπουργικής σου θητείας. Στο πρόσωπό σου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού βρήκε το προηγούμενο διάστημα έναν πολύτιμο και ειλικρινή συνεργάτη, έναν άνθρωπο που άκουγε τις απόψεις και ανησυχίες μας και δρομολογούσε λύσεις, σε δεκάδες μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούσαν. Ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας, από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, η διαρκής κι εποικοδομητική συνεργασία των Δήμων με το ΥΠΕΣ αποδείχθηκε καταλυτική στην πετυχημένη κοινή μας προσπάθεια, να στηρίξουμε αποτελεσματικά τις τοπικές μας κοινωνίες, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Η διαρκής παρουσία σου στις πρόσφατες συνεδριακές διασκέψεις της ΚΕΔΕ και η ενεργός συμμετοχή σου στο διάλογο με τους αιρετούς του θεσμού μας, ανέδειξε το πραγματικό σου ενδιαφέρον να προχωρήσουμε από κοινού τη μεγάλη και ουσιαστική μεταρρύθμιση στο μοντέλο λειτουργίας του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης.

η οποία πιστεύω πραγματικά ότι θα σταθεί κι αυτή στο πλευρό των Δήμων και της ΚΕΔΕ, με όρους ισοτιμίας και ειλικρίνειας.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα πολιτικά σου βήματα. Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Δημήτρης Παπαστεργίου Δήμαρχος Τρικκαίων Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ