Παρασκευή 14 Μαϊου 2021

Φυλακές Λάρισας: Οι κρατούμενοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους και συγκίνησαν τους Λαρισινούς

«Όταν εμείς έχουμε ανάγκη, εσείς είστε εδώ για μας. Τώρα, που έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας την ανάγκη μας, είμαστε εμείς εκεί γι’ αυτούς», λένε οι κρατούμενοι.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φυλακές Λάρισας: Οι κρατούμενοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους και συγκίνησαν τους Λαρισινούς

Αντιστράφηκαν φέτος οι ρόλοι στις φυλακές της Λάρισας.

Ενώ κάθε χρόνο οι Λαρισινοί συγκέντρωναν βοήθεια για τους τρόφιμους των φυλακών Λάρισας, φέτος και λόγω του σεισμού που έπληξε την περιοχή, οι κρατούμενοι ανέλαβαν αυτόν τον ρόλο συγκινώντας τους σεισμόπληκτους συμπολίτες τους.

Στην συγκινητική κίνηση κρατούμενων στις Φυλακές Λάρισας, οι οποίοι μάζεψαν τρόφιμα για τους σεισμοπαθείς της περιοχής μας, αναφέρεται σε ανάρτησή του το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, που λειτουργεί στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Κρατούμενοι: Είμαστε εμείς τώρα γι’ αυτούς

Αναλυτικά, στην ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής:

«Όταν εμείς έχουμε ανάγκη, εσείς είστε εδώ για μας. Τώρα, που έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας την ανάγκη μας, είμαστε εμείς εκεί γι’ αυτούς».

Έτσι σκέφτηκε ο Θανάσης και πρότεινε να μαζέψουν τρόφιμα στις φυλακές Λάρισας αυτός και συγκρατούμενοί του για τους σεισμοπαθείς.

Η πρόταση αγκαλιάστηκε από το σχολείο και μεταδόθηκε με ανακοίνωση στις πτέρυγες εγκλεισμού. Έτσι, οι κρατούμενοι συγκέντρωσαν από το υστέρημά τους τρόφιμα που προόριζαν για το δικό τους γεύμα, τα οποία προωθήθηκαν για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες τους.

Συνήθως τέτοιες μέρες προσφέραμε εμείς κάτι στους εκπαιδευόμενους. Φέτος μας πρόλαβαν αυτοί και μας συγκίνησαν».

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ