Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

Η ανάρτηση του Γ. Οικονόμου για τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων

"Η αποτελεσματικότητα και η εξάλειψη δυσλειτουργιών της Δικαιοσύνης είναι ο στόχος της αναμόρφωσης του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων, που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης" αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η ανάρτηση του Γ. Οικονόμου για τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων eurokinissi

Μετά την κατάθεση που έγινε χθες Πέμπτη στη Βουλή του σημαντικότερου νομοθετήματος για τους δικαστικούς λειτουργούς της χώρας, όπως έγραψε το dikastiko.gr, το νομοσχέδιο για τον νέο Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (ΚΟΔΚΔΛ) θα πάει στις αρμόδιες επιτροπές και στη συνέχεια στην Ολομέλεια προς ψήφιση.

Οικονόμου για ΚΟΔΚΔΛ: Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Για τον ΚΟΔΚΔΛ έκανε ανάρτηση το πρωί της Παρασκευής στο twitter o κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος ανέφερε ότι “η αποτελεσματικότητα και η εξάλειψη δυσλειτουργιών της Δικαιοσύνης είναι ο στόχος της αναμόρφωσης του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων, που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης”. 

Οικονόμου για ΚΟΔΚΔΛ

eurokinissi

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε: «Με την αναμόρφωση του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων & Δικαστικών Λειτουργών επιχειρείται η εξάλειψη δυσλειτουργιών του συστήματος που καθυστερούν την απονομή της Δικαιοσύνης. #Με_σχέδιο εισάγουμε καινοτομίες που προωθούν την αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης. @tsiaras_kostas».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ