Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Λοβέρδος για αρχειοθέτηση Μανιαδάκη: Η κατάχρηση εξουσίας απείλησε την ίδια τη Δημοκρατία

Τι αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Μανιαδάκη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λοβέρδος για αρχειοθέτηση Μανιαδάκη: Η κατάχρηση εξουσίας απείλησε την ίδια τη Δημοκρατία EUROKINISSI

Σε δήλωση προχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του Νίκου Μανιαδάκη για τη Novartis.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι «ψέμματα, οι συκοφαντίες, οι παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των σκευωρών συνεχώς αποκαλύπτονται, καταρρέουν και κονιορτοπιούνται κάτω από τον μεγεθυντικό φακό της Δικαιοσύνης».

Ο ίδιος σημειώνει ότι η κατάχρηση εξουσίας απείλησε την ίδια τη Δημοκρατία, ενώ τονίζει ότι «τώρα πια το φως πέφτει άπλετο στα σκοτεινά χαλκεία της σκευωρίας και φανερώνει πλήρως και το μέγεθος των ανυπόστατων ψευτοκατηγοριών και το παράνομο-παρακρατικό σχέδιο».

EUROKINISSI

Novartis: Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου

«Η υπόθεση Μανιαδάκη αρχειοθετήθηκε αμετακλήτως. Επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία, το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών και μετά το συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφάσισαν ομόφωνα την αρχειοθέτησή της, με βούλευμα που στη συνέχεια κατέστη αμετάκλητο. Δηλαδή, οριστικό τέλος στην υπόθεση που διήλθε όλα τα στάδια της Δικαιοσύνης. ΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Μέσω αυτού του ανθρώπου, τον οποίο ούτε καν κατ’ όψιν εγνώριζα, οι κουκολοφόροι ψευδομάρτυρες προσπάθησαν να με καταστήσουν θύμα μιας αποκρουστικής για κάθε δημοκρατικό πολίτη σκευωρίας και έτσι να εξοντωθώ  πολιτικά και  ηθικά. Θυμίζω οτι σε ό,τι με αφορά, το λεγόμενο «ξέπλυμα» έχει αρχειοθετηθεί από το 2019 και ό,τι εκκρεμούσε συνδεόταν αποκλειστικά με την περίπτωση Μανιαδάκη, που πλέον αρχειοθετήθηκε αμετακλήτως. Η σκευωρία ως γνωστόν είχε στόχο την εξόντωση δέκα πολιτικών προσώπων και μέσω εκείνων και των κομμάτων τους. Η βδελυρή  αυτή πλεκτάνη αποσκοπούσε σε οικονομικό κέρδος για τους ψευδομάρτυρες και στην πολιτική εξυπηρέτηση του τότε κυβερνώντος κόμματος.

Η κατάχρηση εξουσίας απείλησε την ίδια τη Δημοκρατία.

Όμως, τα ψέμματα, οι συκοφαντίες, οι παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των σκευωρών συνεχώς αποκαλύπτονται, καταρρέουν και κονιορτοπιούνται κάτω από τον μεγεθυντικό φακό της Δικαιοσύνης.

Τώρα πια το φως πέφτει άπλετο στα σκοτεινά χαλκεία της σκευωρίας και φανερώνει πλήρως και το μέγεθος των ανυπόστατων ψευτοκατηγοριών και το παράνομο-παρακρατικό σχέδιο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ