Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Μίκης Θεοδωράκης: Παρέμβαση του γιου του για τη δικαστική διαμάχη της ταφής

Ο Γιώργος Θεοδωράκης παίρνει θέση υπέρ της ταφής Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά, σύμφωνα και με την τελευταία επιθυμία του πατέρα του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μίκης Θεοδωράκης: Παρέμβαση του γιου του για τη δικαστική διαμάχη της ταφής

Στο θέμα της δικαστικής διαμάχης για την ταφή του πατέρα του παρεμβαίνει ο γιος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος.

Μίκης Θεοδωράκης: Παρέμβαση του γιου του για το θέμα της ταφής Μίκης Θεοδωράκης: Παρέμβαση του γιου του για το θέμα της ταφής

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο fb, απευθύνεται στην αδελφή του Μαργαρίτα και παίρνει θέση υπέρ της ταφής στα Χανιά, σύμφωνα και με την τελευταία επιθυμία του πατέρα του. Μίκης Θεοδωράκης: Παρέμβαση του γιου του για το θέμα της ταφής

Η ανάρτηση του Γιώργου Θεοδωράκη

“Θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό. Αυτό λένε και όλοι οι υπόλοιποι. Μας αρκεί ο πόνος που έχουμε”.

H δικαστική διαμάχη

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, οι «εκτελεστές» της τελευταίας επιθυμίας του Μίκη Θεοδωράκη να ταφεί στον Γαλατά Χανίων, σε αντίθεση με το συγγενικό περιβάλλον του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που ζητούσε να ταφεί στο Βραχάτι Ευβοίας.

Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια για τον ενταφιασμό του εκλιπόντος μέχρι τη Δευτέρα οπότε και ορίστηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ