Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

ΝΔ για Παππά: “Έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα. Υπάκουσε στις επιθυμίες…”

Για «λευκή πετσέτα Παππά σε Καλογρίτσα», κάνουν λόγο πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΝΔ για Παππά: “Έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα. Υπάκουσε στις επιθυμίες…” EUROKINISSI

Αιχμές για την επιλογή του Νίκου Παππά να μην εξετασθεί από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής αλλά να καταθέσει υπόμνημα αφήνουν πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «λευκή πετσέτα Παππά σε Καλογρίτσα».

Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν: «Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!» αποκαλούσε ο σύντροφος Καλογρίτσας τον πρώην υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά, αλλά ο ίδιος κ. Παππάς επέλεξε να μην απαντήσει στις προκλήσεις του. Αντί να παρουσιαστεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλόγισε ο κ. Καλογρίτσας, καταθέτοντας έγγραφα και επικοινωνίες email & SMS που περιλάμβαναν διαδρομές χρημάτων, παρένθετα πρόσωπα, κρυφές ιδιοκτησίες μέσω εξειδικευμένων δικηγόρων Off -Shore, μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου και εν τέλει μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παππάς, κατέθεσε δια του δικηγόρου του ένα τυπικό υπόμνημα με το οποίο δεν απαντά σε τίποτα». Αλλοίωση πρακτικών

Μάλιστα επισημαίνουν ότι ο Νικος Παππάς δεν έκανε καμία αναφορά στο υπόμνημα του, στους διαλόγους με τον Χρήστο Καλογρίτσα. «Καμία αναφορά στα επίμαχα μεταξύ τους μηνύματα που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε. Ούτε λέξη για τον Αρτεμίου. Τίποτα για τις κλεισμένες από εκείνον συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες. Για αυτά σιωπή.

Προφανώς ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα. Υπάκουσε στις επιθυμίες του για να αποφύγει νέες πιθανές αποκαλύψεις» αναφέρουν και συμπληρώνουν ότι «ο κ. Παππάς αντί των απαντήσεων επέλεξε την ένοχη σιωπή».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ