Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Αντωνιάδης: Κόλλησε covid 19 o πολέμιος της “μεγαλύτερης απάτης κατά του Έθνους”- Με “όπλο” το θετικό pcr ζητάει διακοπή της σημερινής δίκης του

Ο κορονοϊός, που όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του κόλλησε λίγες ώρες πριν τη δίκη του, οδηγεί σε αίτημα διακοπής την πρώτη δίκη αντιεμβολιαστή δικηγόρου. Ο Νίκος Αντωνιάδης μέσω της νόσου που πολεμά, αποφεύγει – όπως φαίνεται- την διερεύνηση της σε βάρος του δίωξης για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νίκος Αντωνιάδης: Κόλλησε covid 19 o πολέμιος της “μεγαλύτερης απάτης κατά του Έθνους”- Με “όπλο” το θετικό pcr ζητάει διακοπή της σημερινής δίκης του fb

Δε θα εμφανιστεί λόγω … covid 19 στο εδώλιο του Β’ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων ο αντιεμβολιαστής και πολέμιος της “μεγαλύτερης απάτης σε βάρος του Έθνους”, όπως αποκαλεί τον κορονοϊό, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Ο 55χρονος δικηγόρος, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο διαδίκτυο εκ των αρνητών της πανδημίας , έκανε μια ανάρτηση xθες στο διαδίκτυο , ανακοινώνοντας ότι “διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό”, γεγονός που οδηγεί στη διακοπή της δίκης του για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατά εξακολούθηση σχετικά με την πανδημία.

“Γρίπη”

Μάλιστα επιμένει να αποκαλεί τον κορονοϊό μια απλή γρίπη: “…Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μιλάμε για μία ίωση, όπως τόσες που έχουν ταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα από γενέσεως, και δεν θα υπήρχε καν λόγος να το κάνω θέμα αν δεν είχε δαιμονοποιηθεί ο κορωνοϊός και η θετική διάγνωση δεν συνοδευόταν από υποχρεωτική απομόνωση. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εμφανιστώ στο δικαστήριο την Παρασκευή ακόμα και με 40 πυρετό και να υποβάλω τις πρώτες ενστάσεις και τα αιτήματα, αν μου το επέτρεπαν. Άλλωστε και από χθες το βράδυ όταν και έλαβα με email τη θετική διάγνωση του μοριακού ελέγχου από το πιστοποιημένο εργαστήριο , δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι πυρετωδώς, όχι πλέον όμως μόνο …μεταφορικά! Αυτό όμως απλά απαγορεύεται και το δικαστήριο δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά. Στις 14 Ιανουαρίου η δίκη του “αντιεμβολιαστή” δικηγόρου Νικ. Αντωνιάδη

Φυσικά, έχω απομονωθεί από την οικογένειά μου, η οποία χαίρει άκρας υγείας, όπως όμως θα γινόταν με οποιαδήποτε ίωση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Την Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών ο συνάδελφός μου Αλέξανδρος Παπατσώρης και θα καταθέσει το θετικό μοριακό αποτέλεσμα”.

“Η μεγαλύτερη απάτη”

Ενημερώνει μάλιστα και όσους… κακεντρεχείς σπεύσουν να πουν ότι αποφεύγει τη δίκη του, επιδιώκοντας την αναβολή της, ότι “…το αίτημα ΟΜΩΣ που θα υποβάλει στο δικαστήριο θα είναι ΟΧΙ και ΕΠΟΥΔΕΝΙ η αναβολή αλλά ΜΟΝΟ η διακοπή της δίκης σε δικάσιμο πέραν του πενθημέρου από τη διάγνωση, με την ίδια σύνθεση. Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και του τεραστίου ενδιαφέροντος για τη δίκη αυτή, ο συνάδελφός μου θα υποβάλει στο δικαστήριο αίτημα να εξεταστώ εδώ στην οικία μου από ιατροδικαστή που θα οριστεί από αυτό, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά, αν και δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί σοβαρός άνθρωπος που θα διανοηθεί να αμφισβητήσει τίποτα από όλα αυτά. Ώστε απευθύνω αυστηρή προειδοποίηση προς όσους σκεφτούν και το κάνουν πράξη να τα αμφισβητήσουν. Η νομική απάντηση θα είναι άμεση και σκληρή.

Κάνω την ανακοίνωση αυτή από σήμερα γιατί γνωρίζω ότι γίνονται προετοιμασίες στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα για να έρθει κόσμος έξω από το Εφετείο την Παρασκευή. Για την παρουσία αυτή θα εκδώσω όταν έρθει η ώρα ειδική ανακοίνωση. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι με έχει συγκινήσει πολύ η κινητοποίηση αυτή. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να έρθουν στο Εφετείο δεν θα έρθουν για να υποστηρίξουν έναν ακόμη επίδοξο πολιτικό. Αλλά έναν δικηγόρο, και μόνο δικηγόρο, που μάχεται είκοσι δύο μήνες τώρα να αποδείξει την Αλήθεια και να απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά της μεγαλύτερης Απάτης στην ιστορία του Έθνους, χωρίς να διεκδικεί θέσεις πολιτικές και ανταλλάγματα. Ώστε η αναγνώριση αυτή μόνο αδιάφορη δεν μου είναι”. δίκη Νίκου Αντωνιάδη

Η πρώτη εφαρμογή

Η περίπτωση του Αντωνιάδη είναι η πρώτη που εφαρμόστηκε η νεα διάταξη για την διασπορά ψευδών ειδήσεων που εχει περιλάβει και την δημόσια υγεία στα προστατευόμενα αγαθά:

«Άρθρο 191 Διασπορά ψευδών ειδήσεων: Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων».

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση «με την προτεινόμενη διάταξη συμπεριλαμβάνεται ρητά και η δημόσια υγεία, προσθήκη αναγκαία, καθώς, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού COVID19, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα εκτεταμένης διασποράς ειδήσεων και πρόκλησης ανησυχίας και πανικού στους πολίτες ιδίως για θέματα δημόσιας υγείας…».

Άρα ο δικηγόρος αντιμετωπίζει, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, πλαίσιο ΄ποινής που φτάνει έως τα 5 χρόνια.

Οι αναρτήσεις

Ο ίδιος είχε επιχειρήσει από τα μέσα Δεκεμβρίου να μην γίνει η δίκη, επικαλούμενος διάφορα ένδικα μέσα για να «μπλοκάρει» τη διαδικασία. Είχε μάλιστα προαναγγείλει προσφυγή σε εισαγγελείς για μη διενέργεια της δίκης

Ειδικότερα, ζητούσε να απορριφθεί η δίωξη που άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών, και απειλούσε με μηνύσεις όπως εναντίον του εισαγγελέα για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας.

Ενημέρωνε επίσης πως θα υποβάλει αίτηση εξαίρεσης εναντίον του, θα υποβάλει πειθαρχική αναφορά εναντίον του στη Γραμματεία της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου, θα ενημερώσει εγγράφως την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και θα ετοιμάσει διεθνή καταγγελία.

Παρά την παραπομπή του σε δίκη για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, που βάσει και των νέων διατάξεων μπορεί να καταδικαστεί έως και 5 χρόνια σε περίπτωση δε της κατ΄ εξακολούθησης διάπραξης του αδικήματος, ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να αναφέρεται στον… δαιμονοποιημένο κορονοϊό. Νίκος Αντωνιάδης

«Πάμε στην απόλυτη κορύφωση!!» έλεγε προ ημερών, μιλώντας για τρομακτική υποκατάσταση της Δικαιοσύνης από το παρακράτος, ενώ αναφερόταν και σε όσα βρέθηκαν στα αρχεία του.

«Εγώ δεν αμφισβητώ τον ψηφιακό δίσκο; Σε ποιο χρόνο αναφέρονται οι εφέτες; Στο χρόνο της σύλληψης. Είναι λοιπόν απολύτως ψευδές ότι εγώ δεν αμφισβήτησα το περιεχόμενο του ψηφιακού δίσκου ! Ούτε τον αμφισβήτησα ούτε τον αποδέχθηκα!» είπε, λέγοντας πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο που είχε ένα… στικάκι που του παραδόθηκε.

Και συνέχισε: «Την έλλειψη ΑΠΟΜΑΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ κατήγγειλα, και για το λόγο αυτό άλλωστε μετά τη σύντομη “απολογία” μου ΜΗΝΥΣΑ τον εισαγγελέα που διέταξε τη σύλληψή μου ! Γιατί εκτός του ότι ζήτησε την απολογία μου επί μίας τηλεοπτικής εκπομπής χωρίς την εκ των ουκ άνευ αναγκαία απομαγνητοφώνηση αυτής, διέταξε τη σύλληψή μου ενώ αυτή δεν είχε κανένα απολύτως νόημα, αφού αμέσως μόλις επιβεβαιωνόταν η δικηγορική ιδιότητά μου θα επέστρεφα στο σπίτι μου. Σύλληψη για τη σύλληψη».

Η επίθεση κατά του Β. Πλιώτα

Σε άλλη ανάρτησή του δεν άφησε στο απυρόβλητο ακόμη και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα. «Μπορείτε να κρίνετε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι τα περί πρωτοκόλλου του θανάτου είναι ψευδή όταν με την κρίση σας αυτή θα κρίνετε ταυτοχρόνως ένοχες όλες τις προϊστάμενες αρχές της χώρας και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αφού με βάση την κρίση σας αυτή και με δεδομένη τη γνώση τους για την επί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δημοσιοποίηση από εμένα εκατοντάδων «ψευδών» κατά το προσβαλλόμενο κατηγορητήριο «ειδήσεων» ήταν αυτές οι αρχές και αυτός ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πλιώτας, που μου επέτρεψαν δια της πλήρους απραξίας τους να «διασπείρω» τις «ειδήσεις» αυτές και να εκθέτω τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο;» έλεγε. Νίκος Αντωνιάδης

Γιατί, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν για τον Δεκέμβριο του 2021 «είναι όλοι ένοχοι είτε διότι μου επέτρεψαν επί όλο αυτό το διάστημα να εκθέτω τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο είτε διότι επέτρεψαν τη διάπραξη των εγκλημάτων αυτών στα νοσοκομεία τα οποία καταγγέλλω για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου από τον Ιούνιο του 2020 όταν επιτέθηκα στα πρώτα δύο, το Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης (νοσηλεία …) και το «Σωτηρία» (νοσηλεία …). Άρχισα με δύο νοσοκομεία, στα 30 μίλησα για πρώτη φορά για πρωτόκολλο θανάτου, όταν είχα πλέον ικανό όγκο στοιχείων ώστε να αποκλείονται τα λάθη και οι συμπτώσεις, για να φτάσουμε σήμερα στα 70» ισχυρίζεται.

Πώς «έσωσε» τον Αουρέλ

Κι ενώ ξιφουλκεί για το νοσοκομείο «Σωτηρία» σε προηγούμενη ανάρτησή του αναφέρεται για τη «δεύτερη φορά που στο “Σωτηρία” προσπαθούν να βοηθήσουν πραγματικά έναν ασθενή που μεταφέρεται εκεί από άλλο νοσοκομείο».

Όπως λέει: «Στην πρώτη δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ήταν ο … που  μεταφέρθηκε στο “Σωτηρία” από το “Τζάνειο”, αλλά ήταν ήδη αργά. Είχε ήδη δολοφονηθεί στον Πειραιά. Με το υπερμεγέθες εσωτερικό τραύμα που βρήκαν στο “Σωτηρία” αλλά στο “Τζάνειο” βεβαιώθηκε ως “επιφανειακό ούτε εκατοστού”, και το Acinetobacter που είχαν βρει εκεί αλλά απέκρυψαν από το “Σωτηρία”.

Και συνεχίζει: «Εδώ, μετά την παρέμβασή μου, το “Σωτηρία” είχε προφανώς τα περιθώρια να τον σώσει. Και αυτό έγινε αφού εγώ ζήτησα από το δείγμα και δεδομένα του υποτιθέμενου θετικού μοριακού τεστ. Τα στοιχεία δεν τα έχουμε πάρει ακόμα, αλλά ο Αουρέλ έγινε καλά».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ