Σάββατο 25 Μαϊου 2024

Νίκος Παππάς: Η πρώτη του αντίδραση μετά την καταδίκη από το Ειδικό Δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

“Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους ‘γαλάζιους κοριούς’ και τις ‘γαλάζιες ακρίδες’” αναφέρει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νίκος Παππάς: Η πρώτη του αντίδραση μετά την καταδίκη από το Ειδικό Δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Για πολιτική δίκη και προσπάθεια “να χτυπηθεί η παράταξη μας” έκανε λόγο σε ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς αμέσως μετά την καταδικαστική για εκείνον απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που όπως λέει “είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS”.

Προσθέτει πως “για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες»”.

Nίκος Παππάς

eurokinissi

Νίκος Παππάς: Αναλυτικά η ανάρτηση του 

«Όπως με NOVARTIS και SIEMENS. Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS. Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο.

Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες».

Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού. Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ