Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

“Ντόμινο” αντιδράσεων από δικηγόρους: Τα νέα φορολογικά μέτρα στο επίκεντρο συνέντευξης του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά με άλλους επιστημονικούς φορείς

Πραγματοποιείται στις 14.00 την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι στο YouTube του Συλλόγου και το dikastiko.gr.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Ντόμινο” αντιδράσεων από δικηγόρους: Τα νέα φορολογικά μέτρα στο επίκεντρο συνέντευξης του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά με άλλους επιστημονικούς φορείς dspeiraia.gr

Μετά το κοινό μέτωπο που διατυπώθηκε κατά τη συνέντευξη την Δευτέρα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών μεταξύ δικηγόρων και άλλων φορέων, όπου όπως έγραψε το dikastiko.gr, καταγγέλθηκε πως “μας τσουβαλιάζουν ενιαία και μας χαρακτηρίζουν συλλήβδην φοροφυγάδες”, τη σκυτάλη στο “ντόμινο” αντιδράσεων από δικηγόρους παίρνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά μαζί με τους εκπροσώπους των Επιστημονικών Συλλόγων, Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων της πόλης του Πειραιά, πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου με θέμα τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

“Ντόμινο” αντιδράσεων από δικηγόρους

freepik

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 14:00, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου, αριθ. 47) και θα μεταδοθεί απευθείας από το διαδικτυακό κανάλι στο YouTube του Συλλόγου και το dikastiko.gr.

Παράλληλα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, στο πλαίσιο της αγωνιστικής κινητοποίησης της αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους για τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, καλεί τους δικηγόρους Πειραιά να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας και στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις 22/11/2023 και ώρα 13:00 με προσυγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στην Αθήνα στις 12:00.

Για τη διευκόλυνση στη μετακίνηση των μελών θα ξεκινήσει πούλμαν από τα γραφεία του Συλλόγου (Ηρώων Πολυτεχνείου, αρ. 47), ώρα 11:15 και για το λόγο αυτό ζητά από τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Δ.Σ.Π. ([email protected]) μέχρι την Τρίτη, 21/11/2023 και ώρα 15:00.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ