Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Οι “κριτές” του διαγωνισμού δικαστικών υπαλλήλων – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ της Εξεταστικής Επιτροπής

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη συγκρότηση της Επιτροπής του διαγωνισμού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι “κριτές” του διαγωνισμού δικαστικών υπαλλήλων – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ της Εξεταστικής Επιτροπής Unsplash

Στη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής που θα αναλάβει τη διεξαγωγή ώστε να γίνει ο διαγωνισμός δικαστικών υπαλλήλων προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Γιώργου Φλωρίδη, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ορίζεται η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την εισαγωγή εκπαιδευομένων που πρόκειται να καταλάβουν θέσεις δικαστικών υπαλλήλων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.

Διαγωνισμός δικαστικών υπαλλήλων

freepik

Διαγωνισμός δικαστικών υπαλλήλων: Τα ονόματα της Επιτροπής

Ειδικότερα, ορίζεται πως συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού δικαστικών υπαλλήλων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, αποτελούμενη από τους:

 1. Αθανάσιο Θεοφάνη του Νικολάου, Αρεοπαγίτη, με αναπληρώτρια την Αναστασία Κουτσογιαννούλη του Εμμανουήλ, Πρόεδρο Εφετών.
 2. Σουλτάνα Κωνσταντίνου του Δημητρίου, Σύμβουλο Επικρατείας, με αναπληρώτρια την Ελπίδα Ανδρονικάκη – Γουδή του Αλεξάνδρου, Πρόεδρο Εφετών Δ.Δ.
 3. Ιωάννη Βασιλόπουλο του Κυριάκου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Καραθανασόπουλο του Αντωνίου, Αντεπίτροπο Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 4. Γεώργιο Οικονόμου του Χρήστου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Ψύρη του Γεωργίου, Εισαγγελέα Εφετών.
 5. Μαριάννα Καβάκα του Ιωάννη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γραμματείας του Εφετείου Πειραιά, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Κουφοπαντελή του Ιωάννη,  Προϊσταμένη Διοικητικού Τμήματος του Εφετείου Πειραιά.
 6. Γεώργιο Θάνο του Κωνσταντίνου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης της Γραμματείας του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, με αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Ιατρού του Ιωάννη, Προϊσταμένη του Ε’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
 7. Αγγελίνα Ζαβιτσάνου του Βασιλείου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γραμματείας της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά, με αναπληρώτρια την Αριστέα Καβαλλιέρου του Ιωάννη, Προϊσταμένη Διοικητικού της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά.
 8. Εριέττα Ζερβουδάκη του Γεωργίου, Γενική Συντονίστρια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αναπληρώτρια την Καλλιρόη Κοντού του Ιωάννη, Γενική Συντονίστρια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 9. Νικόλαο Κατηφόρη του Μιχαήλ – Δημητρίου, Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Χατζηϊωάννου του Αντωνίου, Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 10. Χάϊδω Χαρμπίλα του Λουκά, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π., με αναπληρωτή τον Χαρίλαο Κλουκίνα του Θεοδώρου, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 11. Ευαγγελία Μπουμπουκιώτη του Λεωνίδα, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π., με αναπληρωτή τον Παρασκευά Νομικό του Μιχαήλ, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 12. Ιωάννη Σπηλιωτόπουλο του Δημητρίου, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π., με αναπληρωτή τον Γεώργιο Δίελλα του Λεωνίδα, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 13. Απόστολο – Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη του Αντωνίου, Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μαυροειδή του Ιωάννη, Δικηγόρο Αθηνών.

Καθήκοντα γραμματέων της ανωτέρω επιτροπής ανατίθενται στους: α) Πολυξένη Κουκουτζέλη του Δημητρίου, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, με αναπληρώτρια την Γεωργία Κεφαλά του Ιωάννη, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών επίσης, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη και β) Ευάγγελο Σακκά του Γεωργίου, γραμματέα του Αρείου Πάγου με αναπληρώτρια την Μαριάνθη Σουλάκα του Διονυσίου, γραμματέα του Αρείου Πάγου, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ