Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021

Οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΔΣΑ μιλούν στο dikastiko.gr – Μιχ. Καλαντζόπουλος: “Ο ΔΣΑ δεν θα είναι ουραγός, αλλά πρωτοπόρος”

Το dikastiko.gr δίνει βήμα σε όλους τους υποψήφιους προέδρους του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας ενόψει των εκλογών στις 28/29 Νοεμβρίου. Ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος απαντά live στα ερωτήματα του Γιάννη Κούσουλα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΔΣΑ μιλούν στο dikastiko.gr – Μιχ. Καλαντζόπουλος: “Ο ΔΣΑ δεν θα είναι ουραγός, αλλά πρωτοπόρος”

του Γιάννη Κούσουλα

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και το dikastiko.gr φιλοξενεί τους υποψήφιους για την προεδρία του ΔΣΑ έτσι ώστε να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδιαφέρουν τους συναδέλφους τους που από την Κυριακή θα βρίσκονται στις κάλπες.

Μέσω του dikastiko.gr, ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος ζήτησε αρχικά από τους συναδέλφους του να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Παράλληλα ζήτησε την στήριξή τους «έχοντας» όπως είπε «μία πορεία στο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου». Τόνισε πως έχει την απαραίτητη εμπειρία και γνωρίζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα του δικηγόρου και ότι έχει διάθεση να προσφέρει γνωρίζοντας την καθημερινότητα των δικηγόρων. Εκλογές ΔΣΑ

Στην ερώτηση για το ποια θα είναι η πρώτη του ενέργεια εάν εκλεγεί, θα είναι να προχωρήσει στη σύσταση μίας επιστημονικής επιτροπής με τους καλύτερους στα διάφορα αντικείμενα οι οποίοι θα είναι εκεί για να προσφέρουν. «Αυτό σημαίνει ότι ο ΔΣΑ δεν θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά θα παρεμβαίνει, δεν θα είναι ουραγός, αλλά θα είναι πρωτοπόρος των εξελίξεων. Θα είμαστε εκεί για να παρεμβαίνουμε στα μικρά και στα μεγάλα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους νέους δικηγόρους, τόνισε ότι γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν. Πρόσθεσε επίσης ότι έχει διάθεση να τα λύσει, ενώ όπως είπε: «είμαστε ο μόνος συνδυασμός ο οποίος έχει και συγκεκριμένη πρόταση. Ζητάμε την τροποποίηση του κώδικα περί δικηγόρων προκειμένου να δίνει την αρμοδιότητα στον πρόεδρο του ΔΣΑ και στον πρόεδρο της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων προκειμένου να διαμορφώνει και τις αμοιβές και τους όρους και τις συνθήκες των δικηγόρων και των ασκούμενων δικηγόρων».

Τόνισε για ακόμα μία φορά ότι ο συνδυασμός του έχει συγκεκριμένο σχέδιο προκειμένου να διασφαλίσει στους ίδιους, αξιοπρεπείς συνθήκες αμοιβών και καθημερινότητας.

Εκλογές ΔΣΑ – Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο dikastiko.gr ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ