Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Παράταση αναστολής εργασιών στο Κτηματολογικό Ρόδου, από 26/7 έως 13/8/2021

Από την αναστολή στο Κτηματολογικό Ρόδου εξαιρείται η παραλαβή των εισερχομένων προς καταχώρηση πράξεων, η οποία θα γίνεται σε κατάλληλο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παράταση αναστολής εργασιών στο Κτηματολογικό Ρόδου, από 26/7 έως 13/8/2021

Η παράταση της αναστολής των εργασιών στο Κτηματολογικό Γραφείου Ρόδου για το χρονικό διάστημα από τις 26-7-2021 έως και τις 13-8-2021 προβλέπεται σε απόφαση που εξέδωσε την Παρασκευή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας. Από την αναστολή εξαιρείται η παραλαβή των εισερχομένων προς καταχώρηση πράξεων, η οποία θα γίνεται σε κατάλληλο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

Παράταση αναστολής εργασιών του Κτηματολογίου Ρόδου, από 26/7 έως 13/8/2021

Επισημαίνεται στην απόφαση ότι κατόπιν της διενέργειας των απαιτούμενων εργασιών για την άρση της επικινδυνότητας του κτηρίου του Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου οι υπάλληλοι μπορούν να εισέρχονται στους χώρους του Κτηματολογικού Γραφείου προκειμένου να ολοκληρωθεί η εργασία καταγραφής και συσκευασίας του αρχειακού υλικού τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και κάνοντας χρήση όλων των ατομικών μέσων ατομικής προστασίας (κράνη κλπ) που προβλέπονται για την είσοδό τους σε εργοτάξιο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ