Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Περιουσία Τράγκα: Τι λέει στην προσφυγή της η Μαρία Καρρά, σύζυγος του δημοσιογράφου

Μπαράζ αιτημάτων δικαστικών συνδρομών για να εντοπιστούν και δεσμευθούν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Περιουσία Τράγκα: Τι λέει στην προσφυγή της η Μαρία Καρρά, σύζυγος του δημοσιογράφου ΚΕΛΑΝ

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, καθώς η σύζυγος του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά κατέθεσε στο δικαστικό συμβούλιο στοιχεία που θεωρεί πως μπορεί να οδηγήσουν στην άρση της δέσμευσης της περιουσίας της.

Με αυτά ζητεί να  αποδεσμευθεί άμεσα η περιουσίας της που δέσμευσε με διάταξή της η αρχή για το ξέπλυμα χρήματος. «Έχουμε την πεποίθηση ότι αν το δικαστικό συμβούλιο περιοριστεί στα στοιχεία της διάταξης και όχι στην περιέρρευσα ατμόσφαιρα, η περιουσία πρέπει να αποδεσμευθεί άμεσα και πλήρως», δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς.

περιουσία Τράγκα

dikastiko

Τι ισχυρίζεται η Μαρία Καρρά για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που διαψεύδει σε όλους τους τόνους η Μαρία Καρρά.

Ωστόσο, τα στοιχεία αναφέρουν ότι από το 2000-2020 τα συνολικά εισοδήματα που δήλωσε το ζευγάρι είναι σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα η αντικειμενική αξία των ακινήτων είναι 23 εκ. ευρώ αλλά η εμπορική εκτιμάται 5πλάσια. Την ίδια ώρα υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις και δύο θυρίδες με άγνωστο περιεχόμενο στο Μονακό.

Πάντως ο δικηγόρος της κ. Καρρά έχει δηλώσει ότι το σύνολο της περιουσίας κινητής και ακίνητης δεν ξεπερνά τα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η ίδια η κ. Καρρά εκτιμά ότι είναι κάτω και από 23 εκατομμύρια.

Μαρία Καρρά

eurokinissi

Αιτήματα για δικαστική συνδρομή

Την ίδια ώρα μπαράζ αιτημάτων δικαστικών συνδρομών για να εντοπιστούν και δεσμευθούν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό, ετοιμάζει η οικονομική Εισαγγελία που έχει αναλάβει μέσω 2 εισαγγελέων και μιας ομάδας επιστημονικών συνεργατών να ξεδιαλύνει την υπόθεση της μυθικής κληρονομιάς του εκδότη και δημοσιογράφου

Ήδη μάλιστα οι εισαγγελείς ερευνούν για τέσσερα κακουργήματα την χήρα του εκδότη.

Ειδικότερα η Μαρία Καρρά ερευνάται για τις κατηγορίες του εκβιασμού, της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, της απιστίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ