Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Τριήμερη άδεια πήρε ο Αλ. Γιωτόπουλος- Επέστρεψε ήδη στις φυλακές – Αντίδραση από Μπακογιάννη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastiko.gr, ο πολυϊσοβίτης πήρε άδεια, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στις φυλακές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τριήμερη άδεια πήρε ο Αλ. Γιωτόπουλος- Επέστρεψε ήδη στις φυλακές – Αντίδραση από Μπακογιάννη eurokinissi

Τριήμερη άδεια έλαβε ο καταδικασμένος ως αρχηγός της «17 Νοέμβρη», Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στις φυλακές. Το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσε μάλιστα και την αντίδραση του δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastiko.gr, ο καταδικασθείς πήρε άδεια σύμφωνα με τις διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα μετά από αίτημα προς το συμβούλιο των φυλακών για τις 8/9/10 Ιουνίου και επέστρεψε στις φυλακές ήδη.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είχε δηλώσει κατοικία εντός Αθηνών και έδινε το παρών κάθε μέρα στο ΑΤ της περιοχής του. Ήταν η πρώτη άδεια που πήρε καθώς είχε απορριφθεί προηγούμενο αίτημά του, ενώ η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Αντίδραση από τον Κώστα Μπακογιάννη

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την εφημερίδα «Δημοκρατία» που ανέφερε ότι η άδειά του συμπίπτει με τη συμπλήρωση 30 ετών από τη δολοφονια του Θάνου Αξαρλιάν, υπήρξε αντίδραση από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος με ανάρτησή του ζητά εξηγήσεις για το γεγονός, χαρακτηρίζοντας την άδεια «εν κρυπτώ».

«Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα.»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ