Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Πρόγνωση Κλ. Μαρουσάκη: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία – “Η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο” – ΒΙΝΤΕΟ

"Από Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα"

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πρόγνωση Κλ. Μαρουσάκη: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία  – “Η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο” – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

“Καλοκαιρινός ο καιρός στη χώρα μας και προετοιμαζόμαστε για ένα οργανωμένο και με διάρκεια κύμα κακοκαιρίας που θα αρχίσει να μας απασχολεί από την Κυριακή και από τα βορειοδυτικά και τοπικά θα αφήσει μεγάλο όγκο νερού με τα προγνωστικά να θέλουν και την περιοχή της Θεσσαλίας δυστυχώς μέσα στις επικίνδυνες περιοχές” σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Έρχεται νέα κακοκαιρία μετά το μικρό καλοκαιράκι του Σαββατοκύριακου

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” ο κύριος Μαρουσάκης «ενα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη”

Η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο

«Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή».

Αναφορικά με τις περιοχές που θα επηρεαστούν ανέφερε πως το βαρομετρικό θα ξεκινήσει από το βόρειο Ιόνιο και θα επηρεάσει πρόσκαιρα και τη κεντρική Μακεδονία. Έπειτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται από τη Θεσσαλία και πιο νότια. «Και η Λαμία, αλλά και η Πελοπόννησος θέλουν προσοχή. Είναι πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ