Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

“Σπαρτιάτες”: Αποχώρησε από το κόμμα και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης – Στους 10 οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Με τους ανεξάρτητους βουλευτές να έχουν φτάσει πλέον τους δέκα, "άνοιξε" ο δρόμος για τη συγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σε περίπτωση που αυτοί το επιθυμούν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Σπαρτιάτες”: Αποχώρησε από το κόμμα και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης – Στους 10 οι ανεξάρτητοι βουλευτές (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε πως είναι πλέον ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης που είχε εκλεγεί με τους “Σπαρτιάτες”, κατά την επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, 

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο, αν το θελήσουν να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ