Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για το “ΕΑΝ”  του πρώην αντεισαγγελέα ΑΠ, Αν. Κανελλόπουλου: Κατατέθηκε αίτηση επαναλειτουργίας του κόμματος – ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαιώνεται η νομική ντρίμπλα όπως αποκάλυψε το dikastiko.gr, με στόχο να αποφευχθεί το «φρένο» από τον Άρειο Πάγο στο «κόμμα Κασιδιάρη», τα ηνία του οποίου είχε αναλάβει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ραγδαίες εξελίξεις για το “ΕΑΝ”  του πρώην αντεισαγγελέα ΑΠ, Αν. Κανελλόπουλου: Κατατέθηκε αίτηση επαναλειτουργίας του κόμματος – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Στην επαναλειτουργία του κόμματος “ΕΑΝ”  προσδοκά με αίτηση που κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, που ηγείται πλέον του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «ΕΛΛΗΝΕΣ».

επαναλειτουργία κόμματος "ΕΑΝ"

(eurokinissi/ean.com.gr)

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να διασφαλίσει την κάθοδο του στις εκλογές της 21ης Μαΐου στην περίπτωση που το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου βάλει «φρένο» στο αποκαλούμενο κόμμα Κασιδιάρη κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων κομμάτων και σχηματισμών.

Σημειώνεται ότι, το κόμμα “ΕΑΝ…” του κ. Κανελλόπουλου ανέστειλε τη λειτουργία του πριν από κάποιες εβδομάδες, ωστόσο εμφανίζεται να επανέρχεται ενόψει των εκλογών μετά και τη σχετική αίτηση.

Eπαναλειτουργία κόμματος “ΕΑΝ”: Επιβεβαιώνεται η νομική ντρίμπλα που επιχειρεί ο Κασιδιάρης

Η κίνηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την νομική ντρίμπλα που επιχειρείται προκειμένου να μην αποκλειστεί από τις επερχόμενες εκλογές το “κόμμα Κασιδιάρη”, κάτι για το οποίο έγραψε το dikastiko.gr σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κανελλόπουλου.

Όπως ανέφερε, ο καταδικασθείς για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής φέρεται να μην επιθυμεί να είναι υποψήφιος, ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωσε πως το «ΕΑΝ», το κόμμα που ο ίδιος είχε ιδρύσει επανέρχεται και θα λάβει μέρος στις εκλογές.

«Όντως υπάρχει αυτή η περίπτωση να μη θελήσει ο κ. Κασιδιάρης να είναι υποψήφιος ούτε με το δικό του κόμμα, ούτε με κανένα άλλο» δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο κ. Κανελλόπουλος, λέγοντας πως «περιμένουμε να ξεκαθαρίσει σήμερα, αύριο» και διευκρινίζοντας ότι «δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ (σ.σ. με τον Ηλία Κασιδιάρη) και ούτε πρόκειται να επικοινωνήσω γιατί είναι ανεπίτρεπτο να επικοινωνήσει με μένα».

Αναστ. Κανελλόπουλος: “Το «ΕΑΝ» δηλώνει παρών”

«Εμείς επανερχόμεθα στο ΕΑΝ το οποίο έχω ιδρύσει εγώ και στο οποίο έχω παρέχει την πολιτική στέγη σε οιοδήποτε κόμμα» ανέφερε ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αναφέροντας πως «χθες φερ’ ειπείν «Η Ελεύθερη Πατρίδα» από τον καθηγητή κύριο Βασιλειάδη ενσωματώθηκε στο ΕΑΝ». Και κατέληξε: «Είμαστε σε κανονική προετοιμασία, βεβαίως προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ