Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Αν. Κανελλόπουλος, πρώην αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου: “Ο Κασιδιάρης μπορεί να μην είναι υποψήφιος ούτε με το δικό του κόμμα, ούτε με άλλο – Εμείς επανερχόμαστε με το ΕΑΝ” – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώνει πως αναμένεται ο καταδικασθείς της Χρυσής Αυγής να ξεκαθαρίσει μέχρι το Σάββατο. Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνει ότι το κόμμα που έχει ιδρύσει θα λάβει μέρος στις εκλογές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αν. Κανελλόπουλος, πρώην αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου: “Ο Κασιδιάρης μπορεί να μην είναι υποψήφιος ούτε με το δικό του κόμμα, ούτε με άλλο – Εμείς επανερχόμαστε με το ΕΑΝ” – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Σε πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης του dikastiko.gr για την νομική ντρίμπλα που επιχειρείται προκειμένου να μην αποκλειστεί από τις επερχόμενες εκλογές το “κόμμα Κασιδιάρη” προχώρησε εμμέσως, πλην σαφώς ο ίδιος ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το dikastiko.gr o κύβος ερρίφθη και όλα δείχνουν ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος. 

Όπως ανέφερε, ο καταδικασθείς για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής φέρεται να μην επιθυμεί να είναι υποψήφιος, ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωσε πως το «ΕΑΝ», το κόμμα που ο ίδιος είχε ιδρύσει επανέρχεται και θα λάβει μέρος στις εκλογές.

«Όντως υπάρχει αυτή η περίπτωση να μη θελήσει ο κ. Κασιδιάρης να είναι υποψήφιος ούτε με το δικό του κόμμα, ούτε με κανένα άλλο» δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο κ. Κανελλόπουλος, λέγοντας πως «περιμένουμε να ξεκαθαρίσει σήμερα, αύριο» και διευκρινίζοντας ότι «δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ (σ.σ. με τον Ηλία Κασιδιάρη) και ούτε πρόκειται να επικοινωνήσω γιατί είναι ανεπίτρεπτο να επικοινωνήσει με μένα».

Αναστ. Κανελλόπουλος: “Το «ΕΑΝ» δηλώνει παρών”

«Εμείς επανερχόμεθα στο ΕΑΝ το οποίο έχω ιδρύσει εγώ και στο οποίο έχω παρέχει την πολιτική στέγη σε οιοδήποτε κόμμα» ανέφερε ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αναφέροντας πως «χθες φερ’ ειπείν «Η Ελεύθερη Πατρίδα» από τον καθηγητή κύριο Βασιλειάδη ενσωματώθηκε στο ΕΑΝ». Και κατέληξε: «Είμαστε σε κανονική προετοιμασία, βεβαίως προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές».

Πληροφορίες ανέφεραν πως το Σάββατο μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα προβεί σε διατύπωση των προθέσεων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου ο οποίος ήταν ο πρόεδρος του κόμματος “Έλληνες” η απόφαση για τη μη κάθοδο στις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη ελήφθη από τον ίδιο παρά το γεγονός ότι ο κύριος Κανελλόπουλος τον παρότρυνε σθεναρά για το αντίθετο.

Όπως χαρακτηριστικά έγραφε στις αρχές Απριλίου το dikastiko.gr που αποκάλυψε την ανάληψη της ηγεσίας του «κόμματος Κασιδιάρη» από τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου «ο κ. Κανελλόπουλος ίδρυσε πέρυσι τον Φεβρουάριο τον πολιτικό φορέα «Εάν…», διακηρύσσοντας την αναγκαιότητα να ξαναγίνει η Ελλάδα «κανονικό κράτος», με σύνθημα «η χώρα χρειάζεται έναν εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ